Том Паркър- Wiki, възраст, етнос, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Том Паркър беше брилянтен британски певец, вокалист, китарист и част от една от най-известните музикални групи The Wanted. Той не само притежаваше това умение, но беше известен и с работата си като актьор и модел за безбройните си музикални компактдискове.

Бързи факти

Пълно истинско име Томас Антъни Паркър
Име Том Паркър
Псевдоним Том
Популярни за Като председател на сенаторите от Отава
език Английски
Име на училище Основно училище St Brendan
образование Прекъснато дипломиране
университет Манчестър Метрополитън университет
Професия Поп певец
Зодия Лео
Националност британски
Етническа принадлежност британски
Нетна стойност милиона USD (приблизително)
Възраст (към 2022 г.) 33 години.
Дата на раждане 4 август 1988 г. (четвъртък)
Място на раждане Болтън, Грейт Манчестър, Англия
Сегашен адрес Англия
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″
Тегло (прибл.) В килограми: 82 кг

Възраст и ранен живот на Том Паркър

Том е от страната на британците, известна като Обединеното кралство. Той беше роден на 4 август 1988 г в английския град Болтън, графство Голям Манчестър. Том беше само на 33 години, когато почина, оставяйки семейството, приятелите и почитателите си след битка с мозъчен тумор. Започва да се учи да свири на китара, когато е на 16 години, по-рано в юношеството си. Когато за първи път небрежно свири на китара на по-големия си брат, той беше очарован от перспективата да се научи да свири на китара.

По-късно той получава дипломата си за средно образование от основното училище St Brendan. Той открива афинитета си не само към свиренето на китара, но и към пеенето, докато е в началното училище. Започва да пее на училищни събрания, където получава много похвали от училищен персонал и други ученици. Том Паркър реши да предложи прослушване за телевизионното риалити музикално състезание The X Factor, след като стана по-уверен в уменията си, но не успя да стигне след първия кръг. По-късно той посещава университета в Манчестър Метрополитън, където учи география, преди да изостави обучението си, за да продължи певческата си кариера. По-късно става член на трибют група Take That. През 2009 г. се присъединява към групата The Wanted.Височина и тегло на Том Паркър

Том Паркър е висок 5 фута 11 инча . Тежи приблизително 82 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Том Паркър

Нетната стойност на Том Паркър

Колко е нетната стойност на Том Паркър? Том, който се превърна от църковно момче в брилянтен музикант, актьор и риалити знаменитост, беше натрупал значително състояние, което сега даде на жена си и децата си. Към октомври 2022 г. Том успя да натрупа нетна стойност от 8 милиона щатски долара, като работи усилено през цялата си десетгодишна кариера. Не обичаше да излиза извън града със семейството си. Но той винаги предпочиташе да прекарва времето си у дома със съпругата и децата си.

кариера

Говори се, че страхотната кариера започва с огромни трудности и ето как започна невероятната кариера на Том през 2009 г. След много трудности Том успя да получи място в рок групата The Wanted през 2009 г. Той успя да премине през прослушването за групата The Wanted. Той премина прослушването и беше избран за един от петимата членове на групата. Нейтън Сайкс, Сива Канесваран, Макс Джордж и Джей Макгинес също бяха избрани да се присъединят към групата The Wanted.

Въпреки това, преди да изберат име за групата си, Том Паркър и колегите му издават първия си запис. All Time Low, първата песен на Том с групата му, беше пусната на 25 юли 2010 г. След като получиха положителна реакция от публиката, Том и колегите му издадоха различни песни. Групата на Том, The Wanted, стартира собствено риалити шоу, The Wanted Life, по канал E! през 2013 г. Том и колегите му от групата взеха немислимия избор да разпуснат групата през 2014 г. Той напредна в професията си, като се появи в много риалити програми. Той се появи в Celebrity Masterchef през май 2015 г., но беше изгонен по време на полуфиналите. След това, през февруари 2016 г., той пое поста на заместник на Тина Хобли в риалити програмата The Jump. Паркър завърши като втори подгласник на поредицата в тази програма.

Съпруга и брак на Том Паркър

Коя е съпругата на Том Паркър? Том се срещна с британската актриса Келси Харуик през 2016 г. И двамата започнаха да се срещат и се сгодиха през същата година. Двойката се ожени през 2018 г., след като се опознаха по-добре през следващите две години. И тогава Том се установи със съпругата си Келси Паркър. Том Паркър роди първото си дете, Аурелия Роуз, през 2019 г. На следващата година, през 2020 г., се роди синът им Бодхи. Преди смъртта на Том всичко беше нормално с тази двойка.

Популярни Публикации