Том Морело и съпругата му Дениз Луисо полагат усилия да възпитат важни ценности в децата си

Том Морело става известен като виртуоз на китара за Rage Against the Machine, печелейки наградите Грами и издигайки гласа си като политически и социален активист. Като родител, той внушава тези ценности на отстояването на правата на своите синове Роадс и Роман със съпругата си Денис Луисо.

Кратки факти за Том Морело

Пълно име Том Морело
Дата на раждане 30 май 1964 г
Възраст 57 години
Височина/колко висок?
5′ 11″
Професия Китарист, музикант, певец, автор на песни, актьор и политически активист
Бащино име Казах Ньороге
Име на майката Мери Морело
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 35 милиона долара

Том Морело Нетуърт

Нетното състояние на Том Морело е около 35 милиона долара към октомври 2022 г.

Морело и неговите деца

Морело е роден в Найроби, Кения, в семейството на влиятелната учителка Мери Морело и бившия кенийски дипломат Нг’ете Ньороге. Звездата е родена във влиятелно семейство с много членове на семейството в правителството на Кения. Баща му го изоставя, когато е само на 16 месеца. В малкото градче Илинойс той е отгледан от самотната си майка.През 2009 г. той се жени за съпругата си Денис Луисо. Работи като музикален ръководител в Лос Анджелис, Калифорния. Роадс и Роман са двамата сина на двойката. Китаристът призна, че е кръстил синовете си на двама от своите идоли, покойния китарист Ранди Роудс и куотърбека на Лос Анджелис Рамс Роман Габриел.

Морело внушава ценности на децата си.

В интервю с Илейн Сър през ноември 2019 г. музикантът обсъди своите родителски способности и двамата си сина. На въпроса какви три ценности иска да възпита в децата си, членът на Audioslave каза, че те ще бъдат мили, яростни в защитата на аутсайдерите и независими духове. Освен това той се надяваше, че синовете му ще бъдат мили и яростни в защитата си на аутсайдерите.

Голямата изненада на родителството, каза той, е, че децата учат на ценностите на родителите си. Той напомни на децата, че те са техен народ и че родителите трябва да се опитват да моделират децата си, а не да им казват какво да правят.

Родителският стил на Морело

Едно успешно дете, според Морело, е уверено и емоционално безопасно със знанието, че е обичано и обгрижвано. Точно това възнамерява певицата. В живота му нямаше баща, защото майка му го отгледа. Той заяви, че ще се увери, че неговата история няма да се повтори в живота на сина му.

Ключът на Морело към отглеждането на синовете му да бъдат успешни, както той го определя, е да присъства и да им дава приоритет, дори ако това означава отказ от работа и почивка. Той заяви, че никога не отказва на молбите на децата си да направят нещо с него. Основната му мотивация е да внуши на децата си вярата, че те са най-важните хора в живота на музиканта.

  Морело

Семейството на Морело

Морело призна, че съчетава родителството и кариерата си. Беше намалил обиколките, които предприемаше, за да не се отделя от децата си. Позовавайки се на собственото си детство, певецът заяви, че е имал късмета да взема решения, които му позволяват да прекарва време с децата си.

Певецът разкри, че се опитва да прекарва много време в неструктурирано свирене. Той и синовете му обичат да обикалят двора в търсене на пет различни вида листа, да се разхождат и да търсят пътеки за койоти. Той също играе бейзбол с тях, както и други деца и техните родители.

Морело каза, че поради разнообразното наследство на синовете си, той е започнал да ги учи за гражданските права на възраст, която не е знаел, че е подходяща. Тъй като децата са кенийци, италианци и говорят малко френски, актьорът смята, че е изключително важно те да разбират хората, които са били преди тях. Той се съсредоточава не само върху големите постижения, но и върху второстепенните, цитирайки своя братовчед Джомо Кениата, президент на Кения, който също е пианист.

Популярни Публикации