Том Махони - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Том Махони е известен борсов посредник в САЩ. Том Махоуни е по-известен като знаменития съпруг на Марсия Крос, американска актриса.

Бързи факти

Пълно име: Том Махони
Пол: Мъжки
Професия: Борсов брокер, знаменит съпруг на Марсия Крос
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 24 юни 2006 г
Съпруга кръст Марсия
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 42-34-37 инча
Родно място Марлборо, Масачузетс
Националност американски
Религия християнството
деца Две (дъщери Идън и Савана)

Биография на Том Махони

Том Махони е роден през 1958 г. и ще навърши 63 години през 2021 г. Точната му рождена дата и месец на раждане обаче остават неизвестни, а по този начин и зодията му също не е известна. Родното му място, от друга страна, е Марлборо, Масачузетс. Няма налична допълнителна информация за неговите родители, братя и сестри, образование или детство.

Височина и тегло на Том Махони

Том Махони е висок приблизително 6 фута или 183 сантиметра и тежи приблизително 85 килограма. Освен това измерванията на гърдите, талията и бедрата му са 42-34-37 инча, а бицепсите му са 16 инча. Очите на знаменития съпруг са сини, а косата му е кафява.кариера

Том Махони е борсов брокер по професия. Освен с професионалните си постижения, той е най-известен като знаменития съпруг на актрисата Марсия Крос. Съпругата му е известна актриса, която се появява в различни филми и телевизионни предавания от 80-те години на миналия век.

За да разшири кариерата на съпругата си, Марсия започва през 1984 г. като Лиз Корел в The Edge of Night. По същия начин тя се появява като Мари Алкът в Златните приказки на Стивън Кинг, Мари Алкът в Приказки от Тъмната страна, Виктория Уилис в Брас и Таня в Друг свят само през 1986 г.

Освен това съпругата му получава първата си номинация за награда през 2004 г. Номинациите идват от различни източници, включително Златен глобус, награда Златен сателит, награда на TV Guide и награда на Гилдията на актьорите. По подобен начин през септември 2018 г. съпругата му разкри битката си с рака на ануса в поредица от публикации в Instagram.

По същия начин неговата знаменита съпруга се застъпва за открити дискусии и повишена обществена осведоменост за HPV инфекцията. Това може да доведе до рак на ануса, пениса, шийката на матката, яйчниците и гърлото. Съпругата му разкри по време на интервюто за справяне с рака, че не се интересува да стане говорител на аналния рак.

Тя обаче откри, че хората се срамуват, крият и лъжат за диагнозата си. От друга страна, актрисата научи как лекарите се чувстват неудобно да обсъждат тази сериозна тема. В резултат на това тя стана говорител на аналния рак.

Преди диагностицирането на анален рак на знаменитата му съпруга, Махоуни беше диагностициран с рак на гърлото през 2009 г. Гинекологът на съпругата му я беше информирал, че ракът на двойката почти сигурно е причинен от същия тип HPV (полово предавана болест).

Нетната стойност на Том Махони

Продължавайки напред, няма налична информация за нетната стойност или приходите на този съпруг на знаменитост. От друга страна, неговата знаменита съпруга Марсия Крос се оценява на 30 милиона долара в Съединените американски щати през 2021 г.

Съпруга на Том Махони, брак

Марша Крос е съпругата на Том Махони. Съпругата му е известна американска актриса, която се е появявала в различни телевизионни предавания, включително The Edge of Night, Another World, One Life to Live, Knots Landing и Melrose Place.

На 24 юни 2006 г. двамата си разменят клетвите. Скоро след сватбата им съпругата му се подлага на инвитро оплождане. В резултат на това те посрещнаха братските си дъщери близначки – Идън и Савана – в семейството си. Дъщерите им се раждат през февруари 2007 г., точно преди 45-ия рожден ден на съпругата му.

Съпругата му преди това беше дългогодишен спътник на Ричард Джордан. Това беше вярно до смъртта на Джордан през 1993 г. След това събитие в живота съпругата му остана сама до годежа им през 2005 г.

Популярни Публикации