Том Клейтън - Уики, възраст, приятелка, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Том Клейтън е футболист от британската страна Обединеното кралство. Той е талантлив играч, който играе професионално за футболен клуб Ливърпул през последните три сезона с подписан договор.

Бързи факти

Пълно истинско име Томас Андрю Клейтън
Име Том Клейтън
Псевдоним Том, Томас
Възраст (към 2022 г.) 21 годишен
Популярни като Британски футболист
Професия Футбол
Дата на раждане 27 декември 2000 г
Място на раждане Рейнфорд, Англия
Пол Мъжки
Сексуалност Направо
Сегашен адрес Рейнфорд, Англия
образование Завършвам
Училище Академия на футболен клуб Ливърпул
университет Държавен университет
Нетна стойност 0k USD (приблизително)
Националност британски
Етническа принадлежност британски
Религия християнството
Зодия Козирог
Езици Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 1″
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг

Възраст и ранен живот на Том Клейтън

Том Клейтън е роден на 27 декември 2000 г , в английския град Рейнфорд. В крайна сметка той получава гражданство както в Англия, така и в Шотландия. CAA Base Ltd управлява Том Клейтън. Той не е разкрил никаква информация относно своето образование или обучение в училище. Но открихме, че той започва да играе футбол на деветгодишна възраст, когато се присъединява към Академията на футболния клуб Ливърпул. Той играе за футболен клуб Ливърпул от девет до двадесет и три годишна възраст.

Височина и тегло на Том Клейтън

Том Клейтън е висок 6 фута и 1 инч . Тежи около 80 кг. Има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Том Клейтън

Нетната стойност на Том Клейтън

Колко е нетната стойност на Том Клейтън? Том все още губи възможността да участва в Световно първенство за страната си, което би го наградило с огромна заплата и значително увеличение на нетната стойност. Преди това той подписа окончателната си сделка с Ливърпул за 990 000 USD (€990 000). Досега той играе добре във всеки мач, печелейки доходи, но не големи. Нетната му стойност изглежда е 650 000 долара.

кариера

Открихме някои факти относно изключителната кариера на Том Клейтън след много упорита работа. Том започна да играе в Ливърпулската клубна академия, когато беше на девет години, както казахме по-рано. Трябва да се е представил добре във всеки мач, откакто в крайна сметка беше приет в младежкия отбор на Ливърпул. Той се присъедини към младежкото ниво на Ливърпул преди 2017 г. След успеха си на това ниво, той напредна до ниво Ливърпул U18 на 1 юли 2017 г.

Той участва в EFL Cup, U18PL-Final Stage, FA Youth Cup и други състезания на ниво U18. След това на 1 юли 2019 г. той започна да играе на ниво U23 на Ливърпул. Той стана капитан на отбора, докато играеше на ниво U23. Той е дал значителни победи за своята страна. Той отбеляза четири гола за своя отбор U23 по време на Висшата лига 2. И сега, след толкова много години, той напусна футболния клуб Ливърпул. Сега той ще играе за новия си отбор, футболен клуб Суиндън Таун.

Том Клейтън Гадже и запознанства

С кого се среща Том Клейтън? Том Клейтън живее живота си като сам човек. Той все още е необвързан и се надява скоро да намери истинската си любов. Том никога не е бил открит за романтичните си връзки. Той може да е в любовна връзка, но не можем да потвърдим това поради липсата му на присъствие в социалните медии. Въпреки това той е интелигентен, привлекателен и успешен и би бил привлекателен за много жени, които са го срещали в личния му живот. Носят се слухове, че Том е на път да разкрие нещо значимо на своите последователи, но се съмняваме, че той ще обяви датата на годежа си в следващите няколко дни.

Популярни Публикации