Том Грийн беше диагностициран с рак на тестисите

на Том Грийн кариерата беше на върха си през 90-те и началото на 2000-те. Той имаше собствена програма на MTV, The Tom Green Show, и режисира първия си филм, Freddy Got Fingered. По същия начин той се появява във филми като Ангелите на Чарли, Раздробяване и Кражба на Харвард. От 7 юли 2001 г. до 15 октомври 2002 г. той е женен за Дрю Баримор. Въпреки това, между сериалите си в MTV и филмовите роли, актьорът се появява само в няколко филма в началото на 2000-те. Много хора останаха да се чудят какво се случи с Том Грийн? За съжаление по това време той страдаше от сериозни здравословни проблеми.

Том Грийн беше диагностициран с рак

През март 2000 г. Грийн е диагностициран с рак на тестисите. Когато разбра, че има заболяване, той го запази за себе си и не информира никого. Потърсил е лекарски съвет и му е направена лека операция. Въпреки това, след диагностицирането на рак на тестисите, той отстранява болния тестис. Лекарите искаха да знаят дали раковите клетки са се разпространили или не. В резултат на това те посъветваха Грийн да отстрани лимфните си възли, за да разбере повече за разпространението.

 Том ГрийнОтстраняването на лимфните възли беше сериозна процедура, която щеше да го остави прикован на легло за много дни. Тогава актьорът избра да уведоми света за болестта си. В интервю от декември 2000 г. за ABC News той каза, че е много притеснен, уплашен и нещастен. Когато правеше избор, приятелите му бяха там в дома му. Те се надяваха, че презентация за неговото заболяване ще повиши осведомеността и ще помогне на хората, страдащи от рак на тестисите. В резултат на това на 23 май 2000 г. той издава The Tom Green Cancer Special, едночасов специален MTV. Камерите бяха допуснати в болницата, където звездата беше оперирана. Процедурата беше показана графично в програмата на MTV.

Грийн получи много похвали за споделянето на трудното си преживяване със своите фенове и последователи. За щастие ракът му не се беше разпространил и той се възстанови напълно. В интервю за Vulture от 2017 г. актьорът обсъди битката си с рака и операцията. Той каза, че не е говорил много за това след операцията преди повече от десетилетие. Той обаче каза, че са му отнели около десет години, за да се възстанови. Освен това изпитваше голям дискомфорт и хормоналното пренастройване му се отрази. Той каза, че е трябвало да работи усилено, за да стигне до мястото, където е сега. Независимо от това той каза, че е щастлив и доволен от себе си.

 Том Грийн

Том Грийн

Какво прави Том Грийн тези дни?

Грийн се появява в няколко филма и телевизионни предавания след успешната си операция. Някои от тях са Grind, Sweet Baby Jesus, Iron Sky: The Coming Race, Celebrity Big Brother 2 (САЩ) и Interviewing Monsters и Bigfoot. Грийн в момента е повече в YouTube и влогинг, отколкото да се фокусира върху филми и сериали. Той има собствен канал в YouTube с над 296 хиляди последователи. Освен това той публикува пет до осем видеоклипа всеки месец, в които разказва за своето приключение и кучето си Чарли с феновете си. Наскоро той се събра с Баримор, след като не са се виждали 15 години. През септември 2020 г. той се появи като специален гост в Шоуто на Дрю Баримор, където си припомниха и вдигнаха тост за времето си заедно.

Популярни Публикации