Том Фелтън - Възраст, височина, нетно състояние, приятелка, кариера, националност

Том Фелтън е известен британски актьор и музикант. Той стана известен като Драко Малфой във филма Хари Потър. През 2010 и 2011 г. изпълненията му в „Хари Потър и Нечистокръвния принц“ и „Хари Потър и Даровете на смъртта – част 1“ му донесоха две последователни награди на MTV Movie Awards за най-добър злодей. Освен това той се появява в Пълен кръг, Убийство от пръв поглед и Втори поглед. Включете се, за да научите повече за Уикипедия на Том Фелтън, биография, възраст, височина, тегло, приятелка, нетно състояние, кариера и много други интересни факти!

Бързи факти

Истинско име Томас Андрю Фелтън
Псевдоним Том Фелтън
Известен като актьор
Възраст 35-годишен
рожден ден 22 септември 1987 г
Родно място Епсъм, Англия
Знак за раждане зодия Дева
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 7 инча (1,75 м)
Тегло прибл. 63 Kg (138 lbs)
Измервания на тялото прибл. 44-32-35 инча
Размер на бицепса 24 инча
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 8,5 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. млн. (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Том Фелтън Биография, възраст и националност

Кой е Том Фелтън? той е роден. Той е на 35 години. На 22 септември 1987 г. Неговият астрологичен знак беше Дева. Роден е в английския град Епсом. Той е със смесено наследство и британска националност.

Освен това научете повече за нетната стойност на Дейвид Бромстад, възраст, биография, националност и етническа принадлежност .Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Том Фелтън? Той е висок 5 фута 7 инча или 1,75 метра или 175 сантиметра. Той тежи около 63 кг (138 паунда). Очите му са сини, а косата му е руса. Освен това е фитнес фанатик. Носи 8,5 американски размер обувки.

  Том Фелтън

Том Фелтън позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Том Фелтън 2022 г

Каква е нетната стойност на Том Фелтън? Започва, като се появява в реклами на фирми като Commercial Union. До есента на 2001 г. Фелтън постигна световно признание за представянето си на Драко Малфой. Счита се, че нетното състояние на Том Фелтън е повече от 20 милиона долара (USD) към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Том Фелтън беше във всеки филм за Хари Потър. Фелтън вече беше прослушван за ролите на Хари Потър и Рон Уизли, преди да спечели ролята на Малфой. През юли 2007 г. Фелтън посети Детската болница в Денвър като част от благотворително събитие преди прожекцията на Хари Потър и Ордена на феникса. В научно-фантастичния сериал на YouTube „Произход“ той беше избран за Логан Мейн, редовен сериал.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Том Фелтън? Сега той е необвързан и не е разкрил нищо за живота си на срещи. Освен това, според историята на запознанствата му, той се е срещал с актрисата Фийби Тонкин от 2006 до 2008 г. Той също така е излизал с Джейд Оливия, известна още като Джейд Гордън.

Факти

  • В третия сезон на The Flash Том Фелтън играе CSI Julian Albert / Doctor Alchemy.
  • През 2018 г. той имаше връзка с дубльорката Джейд Оливия Гордън.
  • Six String Productions публикува оригиналната песен на Felton Hawaii през 2010 г.
  • Ашли, Джонатан и Крис са тримата му по-големи братя.
  • Той е доста активен в социалните медии и има голяма база от фенове там.

Също така научете повече за Oakley Fisher Възраст, биография, Wiki, височина, тегло

Популярни Публикации