Тоби Александър Смит - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Тоби-Александър Смит е английски актьор, модел и личност в социалните медии от Бирмингам, Уорикшир. Той придоби известност, след като играе Грей Аткинс в телевизионното шоу EastEnders.

Бързи факти

Пълно истинско име Тоби-Александър Смит.
Псевдоним Тоби.
Възраст (към 2020 г.) на 30 години.
Професия актьор.
рожден ден 27 февруари 1991 г.
Място на раждане Бирмингам, Уорикшър, Англия
Сегашен адрес Лондон, Великобритания.
образование Завършвам.
Слънчев знак Риби.
Нетна стойност £1,5 милиона британски лири (приблизително), към 2021 г.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 11″
Тегло (прибл.) В килограми – 80 кг
Цвят на очите кафяво.
Цвят на косата кафяво.
Националност британски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Семейно положение Неомъжена.
Съпруг Все още не.
приятелка Ейми Уолш.
деца Един (роден през декември 2021 г.).
родители майка – Госпожа Смит.
баща – Господин Смит.
Братя и сестри Брат - неизвестен
сестра –
Алма матер North London Grammar School.
Образователни училища по изкуства в Лондон или известен още като ArtsEd.
Оксфордския университет.

Възраст и ранен живот на Тоби-Александър Смит

Тоби Александър Смит е роден на 27 февруари 1991 г. В резултат на това той е на 30 години от 2021 г. Смит е роден в Бирмингам, Уорикшър, Англия, и е отгледан там. След като завършва средното си образование в North London Grammar School, тази знаменитост посещава образователни училища по изкуства в Лондон, често известни като ArtsEd. По-късно получава диплома по драма/актьорско майсторство от Оксфордския университет. Тоби открива интереса си към актьорството в ранна възраст и започва да участва в училищни пиеси, което му помага да излъска таланта си и да повиши увереността си. Тоби Александър е британски гражданин.

Височина и тегло на Тоби-Александър Смит

Тоби-Александър Смит е висок 5 фута 11 инча . Той тежи приблизително 80 кг . Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Тоби Александър Смит

Тоби Александър Смит

Тоби-Александър Смит Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Тоби-Александър Смит? Той се появява в различни програми, включително Doctors, Loose Women, EastEnders, Krypton и много други. Тоби струва между £20 000 и £25 000 (GBP) всеки епизод. Към октомври 2022 г. нетната стойност на този актьор се оценява на £1,5 милиона британски лири (приблизително). Тоби Смит се радва на богат начин на живот и има великолепен дом в Лондон, Англия.

кариера

Той идва от бедни корени. Тоби започва своята актьорска кариера, като се появява в редица пиеси, а също така се появява в реклами като модел. Неговата екранна кариера започва с телевизионния сериал на Берлинската гара през 2016 г. Той беше помолен да изобрази малката роля на Джордж в епизода Station to Station. Следващият му проект беше телевизионен сериал, наречен Doctors, който беше излъчен през 2018 г. В епизода The Beautiful Game Тоби Смит играе Джейсън Карсуел.

Той се появи във Flack (като Terry, епизод: Patrick) и Krypton през 2019 г. (като Lor-Ran, епизод: Ghost in the Fire). Същата година той се присъединява към актьорския състав на популярното криминално-драматично-романтично телевизионно шоу „EastEnders“. Грей Аткинс, един от главните герои, се играе от него. Неговият герой направи дебюта си на 29 март 2019 г. Той е покойният вдовец на Шантел Аткинс и в момента е женен за Челси Аткинс.

Съпруга и брак на Тоби-Александър Смит

Коя е съпругата на Тоби-Александър Смит? Той е щастливо женен за Ейми Уелш, която е добре известна с ролята си на Трейси Меткалф в сапунената опера Emmerdale. През 2019 г. двойката се срещна като публика на снимачната площадка на Strictly Come Dancing. През ноември 2020 г. те започнаха тайна връзка. Ейми разкри бременността си през септември 2021 г. Тя роди тяхното дете, чийто пол все още не е обявен. Детето на Тоби и Уелш се появи на бял свят около Коледа през 2021 г.

Популярни Публикации