Tobe Nwigwe- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Тобе Нвигве е известен американски рапър, певец, бивш футболист и предприемач. Tobe Nwigwe е добре известен със своите хип-хоп ремикси и рапове. Знайте всичко за Tobe Nwigwe- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Тобе Нвигве
Дата на раждане: 08 март 1987 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: рапър
Държава: Съединени щати
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 16 декември 2017 г
Съпруга Айвъри Роджърс
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Хюстън, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия Кристиян
образование Университет на Северен Тексас
баща Кирил Нвигве
Майка Виктория Нвигве
Братя и сестри (Две) Нел Нвигве и Джоел Нвигве
деца (Две) Слонова кост Nwigwe и Sage Isioma Nwigwe

Биография на Tobe Nwigwe

Тобе Нвигве е роден на 8 март 1987 г. и е на 34 години към момента на писане. Той е роден в Хюстън, Тексас, и е от американска националност. По същия начин той идва от християнско семейство и е от афро-американско потекло. По същия начин неговата зодия е Риби.

Тобе е роден на Сирил Нвигве и Виктория Нвигве. Освен това той има двама братя и сестри: Нел Нвигве, сестра, и Джоел Нвигве, брат.Тобе посещава и завършва гимназия Alief Elsik. По-късно се записва в Университета на Северен Тексас и получава бакалавърска степен.

Височина и тегло

Tobe Nwigwe е висок, стегнат джентълмен. Той е висок 6 фута 2 инча (1,87 м) и тежи приблизително 82 килограма (180 фунта). По същия начин размерът на обувките му е десет инча (Великобритания). Действителните му измервания на тялото, от друга страна, не са налични. Освен това той има черна коса и очи.

кариера

Тобе и брат му са запленени от футбола от деца. Според източници родителите му са искали той да преследва кариера като пилот, лекар или нещо подобно, но Тобе е бил по-фокусиран върху футбола.

След като завършва гимназията Alief Elsik, той следва стъпките на по-големия си брат и се записва в Университета на Северен Тексас. Той започва кариерата си като член на отбора на брат си, Mean Greens. Тобе също беше потенциален играч на NFL. Тобе прекара цялата си кариера като защитник. За съжаление той претърпя контузия, сложила край на кариерата си през 2009 г. и беше принуден да се оттегли от футбола.

От август 2016 г. Tobe публикува оригинал и публикува видеоклипове всяка неделя. Той спечели огромна популярност в резултат на публикациите си в Instagram и YouTube. Той си сътрудничи в неговата организация с нестопанска цел TeamGINI със съпругата си Fat и сестра си Nell (The Originals). Tobe и The Originals участваха в сериала Tiny Desk Concert на NPR през 2019 г.

Тобе има значителна база от фенове, включително Мишел Обама, която добави песента му I’m Dope към плейлиста си за тренировки. Той също придоби популярност в социалните медии след издаването на песента му I Need You Too. Tobe изпълни песните си Try Jesus и Eat на BET Hip Hop Awards 2020.

Освен това, Tobe си сътрудничи с редица други артисти, включително Paul Wall, Big K.R.I.T, Black Thought, Anthony Adams, Duckwrth и D Smoke.

Tobe From The Sweat, Three Originals и More Originals са някои от най-популярните му албуми. Сред популярните му песни са What it’s for, Murder, Against the Grain и Nobody. През 2020 г. той ще пусне своя пандемичен проект.

Нетната стойност на Tobe Nwigwe през 2022 г

Талантливият рапър е натрупал солидно състояние. Според онлайн източници, Tobe Nwigwe се оценява на нетна стойност от милион щатски долара към 2022 г. . Музикалната му кариера е основният му източник на доходи. Той се разхищава със собственото си богатство.

Tobe Nwigwe Приятелка и срещи

Тобе е женен за Айвъри Роджърс. Айвъри Роджърс, с псевдоним Fat Nwigwe, е друга добре известна интернет знаменитост. На 16 декември 2017 г. двойката се ожени. Fat се появява в няколко видеоклипа на Tobe. Заедно двойката има две дъщери: Айвъри Нвигве (родена през 2019 г.) и Сейдж Исиома Нвигве (родена през април 2020 г.). Семейството е доволно от съдбата си в живота.

Популярни Публикации