Тина Майорино - Wiki, възраст, нетна стойност, кариера, височина, съпруг

американска актриса Тина Мари Майорино работи както в киното, така и в телевизията. Тина Майорино започва своята актьорска кариера през 1992 г. като дете актьор. Тя напусна бизнеса през 1999 г. и се върна през 2004 г. Тина Майорино все още участва в сцената в момента. Филмите „Воден свят“, „Когато мъж обича жена“ и „Андре“ са едни от най-известните.

Бързи факти

Празнувано име: Тина Майорино
Истинско име/пълно име: Тина Мари Майорино
Пол: Женски пол
Възраст: 37 години
Рождена дата: 7 февруари 1985 г
Родно място: Уестлейк, Лос Анджелис, Калифорния, САЩ
националност: американски
Височина: 1,65 м
Тегло: 54 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Тина Майорино лесбийка ли е? не
Професия: Телевизионна и филмова актриса
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Тина Майорино

Тина Майорино е роден в Уестлейк, Калифорния. Majorino има смесено потекло; майка й е от немски, шотландски, английски и филипински произход, докато баща й е от италианско, кубинско и френско потекло. Тя също така създава група, наречена The AM Project, с по-големия си брат Кевин, който е главен вокалист на групата. Майорино започва да се занимава професионално с актьорство през 1992 г.

  Възраст на Тина Майорино

Възраст на Тина МайориноТина Майорино Възраст, височина, тегло

Тина Майорино е роден на 7 февруари 1985 г.; Тя е на 37 години към 2022 г. Висока е 1,65 метра и тежи 54 килограма.

кариера

Тина Майорино започва актьорската си кариера, като участва в национални телевизионни реклами, преди да получи ролята на Софи в телевизионния сериал от 1992 г. Camp Wilder. Тя се появява в три игрални филма през 1994 г., които дебютират в рамките на три месеца. Тези филми бяха Андре, Корина и Когато мъжът обича жена.

Майорино имаше просперираща актьорска кариера в продължение на седем години, докато реши да я изостави през 1999 г. Тя се оттегли от екрана, за да завърши училище и да прекара време със семейството си, твърдейки, че иска да израсне извън шоубизнеса и да открие коя е. Майорино твърдеше, че нейните съученици ще я подиграват, подиграват и физически нападат. Майорино избра домашно и дистанционно обучение по същата причина.

В касовия хит Наполеон Динамит, който спечели отличието за Cult Classic, Майорино се завърна през 2004 г. като Деб. Тя също направи видни изяви във „Veronica Mars“, „Big Love“, „The Deep End“, „Bones“, „True Blood“ и „Grey’s Anatomy“, наред с други предавания.

Освен това Majorino се появява в няколко музикални видеоклипа, включително Blind от Lifehouse и Fuckin Perfect от Pink.

Майорино твърди, че предпочита да приема роли, които й дават възможност да изпита неща, които никога не би срещнала, ако не беше актриса. Тя също така заявява, че е склонна да й помогне да напредне като актриса и да си заслужава по отношение на времето, прекарано далеч от семейството си.

Постижения и награди

Единствените похвали Тина Майорино е получила за изключителната си игра са сърцата на милиони хора. Между 1993 и 2005 г. Майорино печели множество номинации за награди като наградите на Чикагската асоциация на филмовите критици, наградите Teen Choice, наградите за млад артист и наградите YoungStar.

Нетното състояние на Тина Майорино през 2022 г

Към 2022 г. се смята, че универсалната актриса с опит както в телевизията, така и в киното струва 2 милиона долара. Благодарение на постоянството, решителността и отдадеността на Майорино към телевизионната и филмовата индустрия, тя постигна такъв успех в тези области. Нейната слава несъмнено се е увеличила през последните години. Следователно е безопасно да се предположи, че със скоростта, с която тя се движи, нетната й стойност също ще го направи.

Може да се каже, че Тина Майорино, известна американска актриса както в киното, така и в телевизията, остави много положителен ефект върху хората по целия свят. Майорино има звездна репутация в актьорския свят и все още я поддържа, след като участва в няколко добре известни телевизионни епизода и филми, включително Истинска кръв, Анатомията на Грей и Динамитът на Наполеон, наред с други.

Тина Майорино Съпруг, брак

Освен че е известна актриса, Тина Майорино е талантлив човек. Тя започва да се обучава като оперна певица, когато е на седем години и все още го прави. Нейните интереси включват Майорино започва да се занимава професионално през 1992 г. рисуване, писане, кънки, свирене на китара и пиано и конна езда, а също така притежава черен колан с пет компютъра и е маниак в технологиите. Тя казва, че се радва да използва технологиите. Тя също е обучена хип-хоп танцьорка. Majorino се надява да продуцира, режисира, пише и проектира в бъдеще. От друга страна, тя и брат й Кевин Майорино създават рок група, наречена The AM Project.

Популярни Публикации