Тина Ландау- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Тина Ландау е режисьор и драматург. Участието на Тина Ландау в The SpongeBob Musical: Live on Stage! (2019) и Old Hats (2016). Освен това тя е преподавала в университета Йейл, Чикагския университет, Северозападния университет и Колумбийския университет. Знайте всичко за Биография на Тина Ландау, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Тина Ландау
Дата на раждане: 21 май 1962 г
Възраст: 59 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Сценарист, режисьор
Държава: елен
Семейно положение: развод
Развод Ники Кънингам
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност еврейски
образование Йейлския университет
баща Еди Ландау
Майка Ели Ландау

Биография на Тина Ландау

Тина Ландау е роден на 21 май 1962 г. в Ню Йорк, Ню Йорк. В момента тя е на 58 години. Баща й и майка й се казват съответно Еди и Ели Ландау. Нейните предци са произлезли от евреи. Като първокурсница тя посещава гимназия Бевърли Хилс. След като завършва университета Йейл, тя посещава Американския репертоарен театрален институт за напреднало театрално обучение.

Височина и тегло

Височината и теглото на Тина Ландау също са в обичайните граници. Освен това очите й са тъмнокафяви, както и косата й, която естествено е лилава.кариера

Докато е още в колежа, Тина Ландау започва да пише и режисира пиеси. За En Garde Arts тя допринесе най-вече за Orestes и The Trojan Women. Флойд Колинс, пиеса, която тя създаде, беше поставена в Playwrights Horizons с музика. По-късно тя се присъединява към Steppenwolf Theatre Company, където се появява в продукции като The Wheel, The Tempest, The Time of Your Life, Theatrical Essays и Time to Burn.

След като играе извън Бродуей, тя режисира първата си постановка на Бродуей, Bells Are Ringing, през 2001 г. Другият й филм е SpongeBob SquarePants: The Broadway Musical. По същия начин Beauty, Dream True и The States of Independence са нейните романистични дейности.

Нетната стойност на Тина Ландау през 2022 г

Текущата нетна стойност на Тина Ландау се оценява на около 500 000 долара към октомври 2022 г. Флойд Колинс получи наградата Люсил Лортел. Беше номиниран за награда Тони през 2018 г. По същия начин той беше отличен от Drama Desk и Outer Critics Circle през 2018 г.

Тина Ландау Съпруг и брак

Тина Ландау е бивша съпруга. И повече от вероятно е необвързан в момента. Тя също беше омъжена преди това за Ники Кънингам. Те се ожениха през 2012 г. Те се разделиха през 2016 г., но след четири години заедно.

Популярни Публикации