Тина Дахели- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

От Дахели е добре позната фигура в Обединеното кралство. Тина Дахели е известна и популярна телевизионна и радио водеща на BBC. В момента тя е четец на новини в Шоуто за закуска на Радио 2. В същото време тя е работила в различни програми.

Бързи факти

Пълно име: От Дахели
Дата на раждане: 16 април 1979 г
Възраст: 42 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Медийна личност
Държава: Англия
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: по отношение
Разделям Ник Гримшоу
Нетна стойност 1 милион щатски долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 33-24-33
Родно място Лондон
Националност Английски
Етническа принадлежност азиатски
Религия християнството
образование Университет Брунел

Биография на Тина Дахели

От Дахели е родена в Лондон на 16 април 1979 г. Към 2021 г. тя ще бъде на 42 години. Има малко информация за имената и професиите на нейните родители и братя и сестри. Тя е от британска националност и е вярваща християнка. В същото време тя е от азиатски произход. Според астрологията тя е родена под знака на Риби.

Що се отнася до официалното образование на Тиан Дахели, тя посещава местно училище в родния си град. Освен това тя получава бакалавърска степен по компютърни науки от университета Brunel. Освен това тя има магистърска степен по журналистика.Височина и тегло на Тина Дахели

Тина Дахели е зашеметяваща жена със симпатичен външен вид. Зашеметяващата медийна личност е висока приблизително 5 фута и 9 инча. В същото време тя тежи 65 кг. Освен това, когато обсъждаме цялостното измерване на тялото, числото варира от 33 до 24 инча бюст, 24 до 33 инча талия и 33 до 33 инча бедра. Очите й са черни, както и косата.

кариера

След като завършва колеж, тя се присъединява към BBC през 2007 г. Започва кариерата си като водеща на женска футболна телевизия и също така е домакин на шоуто Free Speech. Това е политически дебат на BBC Three. Освен това тя е работила в 60-секундни новини на BBC Three, E24 на News Channel, Revealed и други през цялата си кариера.

Освен това Тина е видяла в работата си по BBC One. В същото време тя е и водеща на BBC Breakfast и релефна водеща на Victoria Derbyshire. В допълнение към водещата на новинарското шоу 1Xtra, тя служи като четец на спортни новини в The Chris Moyles Show. Тя продължава с канала днес с различни други програми.

Нетна стойност на Тина Дахели

Тина Дахейли се радва на заможен начин на живот със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които е натрупала в резултат на работата си. Към октомври 2022 г. общата й нетна стойност се оценява на около 1 милион щатски долара.

Тина Дахели Гадже, Запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Тина Дахели, тя не е омъжена. Тя обаче може да има връзка. Тя обаче не е разкрила никаква информация за приятеля си. Освен това тя сподели няколко снимки с датата си в своите акаунти в социалните медии.

Освен това се говореше, че се среща с ко-водещия Ник Гримшоу. Виждани са заедно и поотделно на различни събития, докато тя също беше бездетна. В същото време тя е откровена за предпочитанията си по пол. И към днешна дата тя не е участвала в никакви спорни събития.

Популярни Публикации