Тим Смит - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Тим Смит е известен австралийски политик, избран в Законодателното събрание на Виктория. Той е член на Кю в парламента на Виктория от 2014 г.

Той е бивш държавен и национален гребец, участвал на Световното първенство през 2005 г. и спечелил медал. Освен това той стана най-младият кмет на Стонингтън след избирането му за съветник на град Стонингтън.

Бързи факти

Празнувано име Тим Смит
Възраст 35 години
Псевдоним Тимбо Слайс
Рождено име Тимъти Джоел Смит
Рождена дата 1985-12-03
Пол Мъжки
Професия актьор

Биография на Тим Смит

Тим Смит е роден в Мелбърн, Австралия, на 15 октомври 1983 г. Тимъти Колин Смит е неговото име. Австралиец е неговата националност. Смит е от бял етнически произход и зодията му е Везни. Тим е роден и израснал в квартал Камбъруел в Мелбърн, където отрано проявява интерес към историята и политиката. Колин Смит, баща му, е бивш австралийски гребец в лека категория, спечелил осем национални титли. Той дори се състезава на Световното първенство по гребане през 1974 г. в Люцерн с австралийския отбор по гребане. Смит е на девет години, когато се записва в училище по ръгби в Обединеното кралство. Година по-късно се завръща в Мелбърн, за да учи в Scotch College. Тогава започва да се състезава по гребане. След гимназията той се записва в Ormond College на университета в Мелбърн, където получава бакалавърска степен по история и политика.Той се състезава за викторианските и австралийските отбори по гребане в университета, състезавайки се срещу клуба по лодки на университета в Мелбърн. По-късно в кариерата си той се завръща в същия университет, за да получи магистърска степен по международна политика.

Той притежаваше значителни способности, след като получи стипендия за научни изследвания Hansard, за да учи в Лондонското училище по икономика.

Височина и тегло на Тим Смит

Тим Смит е красив мъж в края на 30-те със средно телесно тегло. Той е висок на 5 фута. 10 инча и тежи приблизително 68 кг. Има светла кожа, кафява коса и зелени очи.

кариера

 • Тим Смит започва кариерата си в леката атлетика през 2002 г., когато е избран на щатско ниво за Викторианската младежка осмица.
 • Той гребе с отбора в продължение на две години, преди да бъде избран да удари викторианската лека четворка в междущатската регата Penrith Cup през 2004 г.
 • През 2003 г. той дебютира в Австралия по гребане в Световната купа по гребане III в Люцерн.
 • След това се премества в австралийския старши отбор, където печели бронзов медал в леката осмица на Световното първенство по гребане през 2004 г.
 • Той започва стаж в Canberra Press Gallery след спортната си кариера.
 • След това става член на Либералната партия през 2005 г.
 • В Австралия и Обединеното кралство той работи като политически съветник.
 • През 2007 г. той работи като изследовател за Дейвид Дейвис, вътрешният министър в сянка на Обединеното кралство.
 • Той беше избран за най-младия кмет на Стонингтън след избирането му за съветник.
 • След това работи като консултант по стратегия и управление на операциите за Deloitte и като старши консултант за главния изпълнителен директор на PricewaterhouseCoopers.
 • Той стана най-младият член на парламентарната Либерална партия, след като спечели мястото на изборите за щата Виктория през 2014 г.
 • През декември 2018 г. той също беше назначен за министър в сянка на планирането и наследството, местното управление, жилищното строителство и населението.
 • По време на избухването на Covid-19 той също беше открит противник на правителството на Андрюс и здравните специалисти.
 • Смит, от друга страна, подаде оставка от ролята на кабинета в сянка през октомври 2021 г. Това се случи, след като той се сблъска с друго превозно средство, докато шофира под въздействието на алкохол.

Тим Смит Нетна стойност

Тим Смит печели солидно като политик чрез членството си в Законодателното събрание на Виктория. Смит започва кариерата си в спорта и никога не разочарова своя отбор или континент, дори представлявайки отбора на международно ниво. Смит със сигурност е спечелил добра сума през цялата си кариера като член на правителството в продължение на повече от десетилетие, а нетната й стойност се оценява на над 1,2 милиона долара.

Съпруга на Тим Смит, брак

Тим Смит е женен мъж, който е бил женен само веднъж. Първият му и единствен брак е с прекрасната Сара Смит. Двойката е заедно от няколко години и живее във Виктория, Австралия. Наскоро Смит беше въвлечен в противоречия, след като беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние след обвинение за автомобилен сблъсък на Power Street от викторианската полиция. Установено е, че е бил в нетрезво състояние поради стойност на дрегера от 0,131, което е повече от два пъти повече от разрешеното ниво на алкохол в кръвта.

В резултат на това той е наказан по Закона за безопасност на движението по пътищата и му отнема книжката за една година. По-късно той твърди в изявление, че смята, че е бил в рамките на законовия лимит, когато е напуснал вечерята на 30 октомври 2021 г., но ситуацията продължава да се влошава. Той се извини на своето семейство, колеги, избиратели и народа на Виктория за сериозната грешка в преценката при подаване на оставка като главен прокурор в сянка.

Популярни Публикации