Тим Салмън- Нетна стойност, националност, съпруга, семеен живот, височина

Тим Салмон е бивш играч на бейзбол в Съединените щати. Той беше аутфилдър и определен нападател в бейзболната лига. Той е анализатор на Fox Sports West и основател на фондация Tim Salmon. Научете повече за нетната стойност на Тим Салмън, съпруга, семеен живот, височина, етническа принадлежност, възраст, националност

Факти за Тим Салмън

Пълно име Тим Салмон
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Дата на раждане 24 август 1968 г
Място на раждане Лонг Бийч, Калифорния, САЩ
Височина 6′ 3″ (1,91 м)
Професия Бейзболен играч
образование Университет Гранд Каньон
Съпруг Марси Хюстед
Братя и сестри Майк Салмон
Псевдоними Тим Салмон, Салмон, Тим
IMDB http://imdb.com/name/nm1325092
Зодия зодия Дева
 Тим Салмон

Снимка на Тим Салмън Източник: Halos Heaven

Тим Салмон: Дата на раждане, образование

Тимъти Джеймс Салмън е роден на 24 август 1968 г. в Лонг Бийч, Калифорния, САЩ. Родителите му се развеждат, когато той е на шест години, което прави детството му трудно. Тъй като и двамата му родители бяха алкохолици, те трябваше да се преместят от един приют в друг.Той отиде в гимназия Грийнуей във Финикс, Аризона. По-късно се записва в университета Гранд Каньон във Финикс, Аризона, САЩ, където играе бейзбол.

Тим Салмън: Професионален живот

Той беше избран в третия кръг на бейзболния драфт на Мейджър лийг от университета Гранд Каньон в Аризона, САЩ, през 1989 г.

Той направи своя дебют във Висшата лига за Калифорнийските ангели на 21 август 1992 г. През цялото десетилетие той беше един от най-добрите аутфилдери в лигата.

Тим пропусна целия сезон 2005, докато се възстановяваше от операция на лявото коляно и дясното рамо. Той прекара цялата си 14-годишна професионална кариера с Анахайм и Лос Анджелис Ейнджълс. Той изигра последния си мач от Мейджър Лийг, преди да се пенсионира на 1 октомври 2006 г.

Тим Салмън е комик. Какво е да си бивш играч на бейзбол. В момента той е анализатор за Fox Sports West. Той има фондация, кръстена на негово име, Фондация Тим Салмън.

Неговата фондация участва в благотворителни събития и голф турнири. Той живее в Скотдейл, Аризона, със съпругата си и четирите си деца.

Постижения и награди

  • Той беше обявен за играч на годината в бейзболната лига на Америка през 1992 г.
  • Обявен е за Новобранец на годината през 1993 г. Той е един от само трима души, получили наградата.
  • Той получава наградата Silver Slugger през 1995 г.
  • Неговият отбор беше шампион на Световните серии през 2002 г.
  • Той също е член на Залата на славата на ангелите.
  • Мариано Ривера, легендарният релефен питчър на Ню Йорк Янкис, му даде първия си удар.
  • Той е получил множество награди за изключителното си представяне в областта. Той е лидерът на Ангелите за всички времена в хоумрън и ходене. С 1016 RBI и 986 ръна той се нарежда на второ място в историята на франчайза.

Тим Салмън: Съпруга и брачен живот

Тим се жени за Марси Хюстед на 3 ноември 1989 г. Двамата имат двама сина, Райън и Джейкъб, и две дъщери, Кейтлин и Кали.

Височина и тегло

Той стои 6 фута и 3 инча висок и тежък 90 килограма . Косата му е кестенява, а очите му са сиви.

Тим Салмън: Нетна стойност и заплата

Тим Салмън притежава нетна стойност от 35 милиона долара Щатски долари. Към октомври 2022 г. бейзболистите, които той печели между 3 и 4 милиона долара в Съединените щати.

Социална медия

Той има 11,5 хиляди последователи в Twitter и 11,4 хиляди последователи в Instagram.

Популярни Публикации