Тим Хаселбек - Биография, възраст, нетно състояние, съпруга, брак, височина

Тим Хаселбек е бивш куотърбек в американския футбол. Тим Хаселбек игра осем сезона в Националната футболна лига за Ню Йорк Джайънтс, Берлин Тъндър, Вашингтон Редскинс, Филаделфия Ийгълс, Бъфало Билс, Балтимор Рейвънс и Аризона Кардиналс. В момента е нает като анализатор в ESPN.

Бързи факти

Пълно име: Тим Хаселбек
Дата на раждане: 6 април 1978 г
Възраст: 43 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Бивш играч на NFL и настоящ анализатор
Държава: НАС
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Елизабет Филарски
Нетна стойност 12 милиона долара
Заплата 61 664 долара
Националност Норфолк, Масачузетс
Етническа принадлежност Бяло
образование Бостънския колеж
баща Дон Хаселбек
Майка Мери Бет
Братя и сестри Мат Хаселбек и Натанаел Хаселбек
деца Три

Биография на Тим Хаселбек

Тимъти Томас Тим Хаселбек е роден на 6 април 1978 г. в Норфолк, Масачузетс, в семейството на Дон и Мери Бет Хаселбек. Той е 43-годишен мъж. Той е от американска националност. Освен това неговата зодия е Овен. Мат Хаселбек и Натанаел Хаселбек бяха негови по-малки братя.

Тим Хаселбек беше член на футболния отбор на Xaverian Brothers High School в Уестууд, Масачузетс. Освен това той посещава Бостънския колеж и играе футбол за Eagles след завършването на гимназията.Височина и тегло на Тим Хаселбек

Тимъти Томас Тим Хаселбек беше спортист от световна класа, който беше и много привлекателна личност. Бившият играч на Националната футболна лига е висок 6 фута и 1 инч и тежи приблизително 97 килограма.

кариера

Хаселбек беше подписан като недрафтиран свободен агент от Бъфало Билс през 2000 г. и беше продаден на тренировъчния отбор на Филаделфия Ийгълс през 2002 г. като свободен агент.

Той беше подписан от Вашингтон Редскинс през 2004 г. и прекара два сезона като резервен защитник. Той беше повишен в стартовия състав през 2003 г. и на 7 декември 2003 г. той завърши 13 от 19 подавания за 154 ярда, за да изведе Червенокожите до победа с 20–7 над Ню Йорк Джайънтс.

Хаселбек беше избран от Ню Йорк Джайънтс през май 2005 г. като заместник на Илай Манинг. Той се появи в две удари на колене с гигантите. По същия начин, след два сезона с Джайънтс, той беше освободен.

Хаселбек подписа с Аризона Кардиналс на 16 октомври 2007 г. и се появи в един мач за тях.
Хаселбек направи телевизионния си дебют на 23 септември 2007 г., когато свика мача Аризона Кардиналс – Балтимор Рейвънс за NFL по Fox.

Освен това, той служи като телевизионен спортен анализатор за ESPN и има пробно участие в SportsNet New York и Sirius NFL Radio. Той също така е анализатор на фентъзи футбол и е домакин на Fantasy Football Now на ESPN2 и ESPN.com.

Нетната стойност на Тим Хаселбек

Тимъти Томас Тим Хаселбек се оценява на нетна стойност от повече от милиона към октомври 2022 г. Освен това той печели средно 50 000 на година като репортер на ESPN. По същия начин той спечели няколко милиона долара по време на кариерата си в NFL, оценени на около 2 милиона долара.

Съпруга на Тим Хаселбек, брак

Тим Хаселбек е баща и съпруг. Елизабет Филарски, телевизионна звезда, с която се запознава в колежа, става негова съпруга. Дъщерята на двойката е Грейс Елизабет, а синовете им са Тейлър Томас и Исая Тимъти.

Тяхната дъщеря Грейс е родена през април 2005 г.; Тейлър, техният син, е роден през ноември 2007 г.; и Исая, техният син, е роден през август 2009 г.

Съпругата на Хаселбек, Елизабет Хаселбек, е актриса и водеща на токшоу, участвала в Fox and Friends, The View и Survivor: The Australian Outback.

В момента той и семейството му живеят в квартал Belle Meade в Нешвил. Той живее в хармония със семейството си, а бракът му със съпругата му все още е здрав. Освен това няма налична информация за извънбрачни връзки, приятелки или развод.

Популярни Публикации