TikTok забранява създателя на оригиналното I Just a Baby Video

Има много аудиозаписи в TikTok, които станаха вирусни, а едно от най-новите беше I просто бебешко аудио на Jordan Faeh, което беше пуснато за първи път от little.blooming.women в приложението. Във видеото се вижда как Фейх нарежда на дъщеря си да спре да прави нещо, на което малкото дете отговаря, аз съм само бебе.

Когато майката се опитва да й направи забележка, младежът крещи неистово, аз съм просто бебе! Феновете на TikTok бяха очаровани от видеото и създадоха свои собствени версии, използвайки звука на TikTok, който включваше техните сладки бебета и кучета.

Към 20 февруари видеото е получило над 44 милиона гледания, според Dexerto. Лаура Лий (@laura88lee), популярен експерт по красота, се присъедини към забавлението, като продуцира видеоклип със съпруга си, който я кани да шофира, но гуруто на красотата отказа, казвайки, че съм просто бебе.Близнаците Merrell (@merrelltwins) са други популярни TikTokers, които създадоха своя собствена версия, като едната близначка каза на другата, че трябва да започнат да пораснат, докато другата се съпротивляваше и казваше, че е още бебе. Има множество подобни дейности, но на 15 март майката на нахалното бебе публикува видео, в което твърди, че предишният й акаунт е спрян.

 „Аз съм просто бебе“

„Аз съм просто бебе“

TikTok забранява създателя на I Just a Baby

Faeh заяви, че току-що се е опитала да влезе в стария си акаунт и е публикувала видеото от новия си акаунт, little.blooming.women2. За съжаление, без предупреждение или обяснение, TikTok я информира, че акаунтът й е блокиран завинаги.

Тя се опита да се справи със ситуацията, но не успя. Поради това тя поиска всички тиктокъри, които са гледали тяхното видео и са се възползвали от използването на аудиото на TikTok, да пишат на правния екип на TikTok и да възстановят предишния си акаунт little.blooming.women.

Ще видим какво можем да направим, каза създателят в края на видеото. Благодаря ви много за подкрепата и нека си върнем Кози.

Много хора тагнаха TikTok в областта за коментари, като поискаха майката и нейното дете да бъдат отменени забраната. Те също така казаха, че TikTok прави това често, когато някой стане вирусен, защото отказват да му платят. Faeh, от друга страна, разкри, че не е член на създателския фонд и доскоро не е имала представа, че съществува.

Един потребител предостави решение, като отбеляза, че същото нещо се е случило и на нея, но тя успя да възвърне контрола върху акаунта си след две седмици. Тя сподели предишното популярно видео в новия си акаунт, който има над 208 000 гледания, докато аудиото от новото видео е използвано над 230 пъти.

Faeh сподели видеоклип от детството си, преструвайки се на астронавт, носейки кутия на главата си на 20 март. Faeh каза в надписа, че са минали 11 дни, откакто е чула TikTok. Надяваме се скоро майката да получи достъп до предишния си акаунт.

Популярни Публикации