TikTok Bio на Девън Лий Карлсън подхранва слуховете за раздяла

без съмнение, Джеси Ръдърфорд и Девън Лий Карлсън са силна двойка . Двойката е заедно от 2015 г. и често споделят любовната си история в социални медийни платформи като Instagram и TikTok. Много хора се вдъхновяват от тях, от модния им стил до любовта им. В резултат на това те имат много почитатели. GQ дори ги нарече най-добрият чифт за 2019 г. Изглежда обаче в рая има проблеми. След като са се срещали почти шест години, двойката се е разделила и е тръгнала по различни пътища. Въпреки че двойката не е обявила раздялата си, има различни улики, които имат. Ето всичко, което знаем за раздялата им.

Раздялата на Джеси Ръдърфорд и Девън Лий Карлсън

Слуховете за очевидното им разпадане започнаха през ноември 2021 г., когато фенове и последователи видяха, че профилът на Карлсън в TikTok е променен. Преди се споменаваше приятелката на Джеси, но сега все още не се чете биография. Много нейни почитатели го поставиха под въпрос в TikToks на Карлсън, но последният не отговори. Ръдърфорд също изтри всичките си публикации в Instagram и престана да следва всички едновременно.

Той имаше много снимки на приятелката си, но сега няма никакви. За да влоши нещата, Карлсън премахна някои от изображенията и видеоклиповете на певицата от страницата си. Девън Лий Карлсън

Последната снимка на двойката, която има, е от 21 август 2021 г., по случай рождения ден на Ръдърфорд. Оттогава феновете ровят наоколо, за да открият дали двойката наистина се е разделила или пазят романса си в тайна. Зоната за коментари на Карлсън е залята от запитвания относно развода на нея и Ръдърфорд. Тя пусна видеоклип, на който чисти зад кучето си, Марти, през декември 2021 г. Тя синхронизираше устните със звука, който се чуваше, не го познавам. Затова не мога да правя никакви коментари за него. Никога не съм го срещал и не обичам да давам присъди за хора, които не познавам. По същия начин, в навечерието на Нова година 2022 г., тя синхронизира устните си с „Same Old Love“ на Селена Гомез. Карлсън може да е намекнал за споменаването на ужасна раздяла в песента.

 Девън Лий Карлсън

Нова връзка на Джеси Ръдърфорд

След няколко месеца на слухове за раздяла, никой от двойката не се обърна към това и техните поддръжници са притеснени. Те обикновено оставят коментари за видеоклиповете на Карлсън в TikTok. Хората смятаха, че раздялата им ще настъпи преди октомври 2021 г., тъй като не се обличаха заедно за Хелоуин. Много хора създадоха свои собствени видеоклипове в TikTok, заявявайки, че вече не вярват в любовта. Освен това има подозрение относно новата приятелка на Ръдърфорд. Всичко започна, когато Deux Moi публикува материал за това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от DEVON CARLSON🦋 (@devonleecarlson)

Deux Moi е акаунт в Instagram, който публикува новини за знаменитости, както и наблюдения на неизвестни лица. При един такъв инцидент някой твърди, че е видял певицата с непозната дама. Те забелязаха двамата в Гутър в Долен Ийст Сайд, където той прегръщаше момичето. Тя приличаше на Карлсън, според източника, въпреки че изглеждаше като нова афера. Това са само глупави предположения, така че ги приемете със зърно сол. Нищо не е сигурно, докато Ръдърфорд и Карлсън открито не говорят за слуховете за развода си.

Популярни Публикации