Тиг Нотаро- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Нотариусът е американски стендъп комик, актриса, радио сътрудник и писател. Освен това, Тиг Нотаро е добре известна със своята безумна комедия и беше номинирана за награда Грами за най-добър комедиен албум през 2014 г. за албума си Live.

Бързи факти

Пълно име: Нотариусът
Дата на раждане: 24 март 1971 г
Възраст: 50 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: стендъп комик, писател, радио сътрудник, актриса
Държава: Америка
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 24 октомври 2015 г
Съпруга Стефани Алин
Нетна стойност 750 хиляди щатски долара
Цвят на очите Кафяви очи
Цвят на косата Тъмно кафява коса
Родно място Джаксън, Мисисипи
Националност американски
Религия Кристиян
образование Отпадане от гимназията
баща Пат Нотаро
Майка Матилд Сузи (О’Калахан)
Братя и сестри Рено Нотаро
деца Макс, Фин

Биография на Тиг Нотаро

Нотариусът е роден на 24 март 1971 г. в Джаксън, Мисисипи, САЩ. Тя е родена под зодиакалния знак Овен и ще навърши 50 през 2022 г. Освен това Тиг Нотаро на Матилд О’Калахан е нейното истинско рождено име. Пат Нотаро е нейният баща, а Матилд Сузи (О’Калахан е негова майка.

Освен това тя посещава детска градина в Пас Крисчън, Мисисипи. След това семейството й се премества от Мисисипи в Спринг, Тексас, предградие на Хюстън. Освен това тя има по-голям брат на име Рено Нотаро.Тиг Нотаро презрял училището и го напуснал след три неуспеха. Въпреки това, когато живее в Тексас, Съединените щати, тя получава своето Общообразователно развитие (GED) през 1990 г.

  Вземете Notaro age

Нотариусът

Височина и тегло на Tig Notaro

Нотариусът е висок 5 фута 5 инча и тежи 52 килограма. Има тъмно кестенява коса и кафяви очи. Освен това няма допълнителна информация относно измерванията на тялото на Нотаро.

кариера

Тиг Нотаро се включи в музикалната сцена след преместването си в Денвър, Колорадо. След това тя става мениджър на банда в средата на 90-те, работейки под псевдонима Tiganation Promotions. В края на 90-те, докато рекламира групи в Лос Анджелис, тя се опитва да играе стендъп за първи път.

Оттогава тя участва като лесбийка полицай в Comedy Central Presents и The Sarah Silverman Program. Освен това, тя обикновено си сътрудничи върху произведенията си с писателския партньор Кайл Дъниган. Освен това от май 2011 г. до юли 2015 г. тя беше домакин на подкаста Professor Blastoff с Кайл Дъниган и Дейвид Хънтсбъргър.

През 2011 г. тя публикува своя дебютен стендъп компактдиск, Good One, и последващ, Live, през 2012 г. Тя се появява в Conan през 2012 г., а също и в предаване на живо на This American Life същата година. След това тя изнесе монолог за множество срещи с Тейлър Дейн. Освен това Дейн направи изненадващо влизане, докато й пееше серенада с песента I’ll Always Love You.

Освен това тя работи върху сериала на Comedy Central Inside Amy Schumer, който е създаден от колегата комик Ейми Шумър. През 2012 г. тя написа и режисира сериал, финансиран от Kickstarter, озаглавен Clown Service. След това тя написа мемоари, озаглавени „Аз съм просто човек“ за HarperCollins imprint Ecco. Освен това тя участва в документален филм на Showtime, озаглавен Knock Knock, It’s Tig Notaro, който описва живота й след диагнозата й рак.
Netflix пусна филм на име Tig през юли 2015 г., в който тя се опитва да зачене с годеницата си Стефан Алин. През ноември 2015 г. тя е съавтор, участва в и продуцира полуавтобиографичен телевизионен пилот на Amazon, озаглавен One Mississippi. След това тя се завръща в родното си място Бей Сейнт Луис, Мисисипи, след смъртта на майка си.

HBO представи премиерата на нейния дебютен едночасов стендъп специален, Tig Notaro Boyish Girl Interrupted, през 2015 г. Тя също се появява във втория сезон на Star Trek Discovery като главния инженер на USS Hiawatha Jett Reno. На 22 май 2018 г. Netflix пусна Happy To Be Here, вторият й едночасов специален филм.

Тиг Нотаро Нетна стойност

Тиг Нотаро е натрупала значително богатство като писател, продуцент, актриса и стендъп комик. Съобщава се, че тя има нетна стойност от 0 хиляди щатски долара като стендъп комик и актьор, според уеб източници.

  Тиг Нотаро нетна стойност

Нотариусът

Тиг Нотаро Съпруга, брак

Нотариусът се жени за Стефани Алин, колега комик, на 24 октомври 2015 г. Освен това двойката излиза няколко години, преди да се сгоди на 1 януари 2015 г. На 26 юни 2016 г. двойката има синове близнаци на име Макс и Фин чрез сурогатно майчинство, използвайки Алън яйца.

Що се отнася до спекулациите и скандала на Тиг Нотаро, тя остава страничен наблюдател досега. Освен това тя предпочита да избягва слухове, които биха могли да застрашат репутацията й и да прекарва времето си със семейството и бизнеса си.

Популярни Публикации