Тифани Ривърс - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, етническа принадлежност

Тифани Ривърс е съпруга на легендата на американския футбол Филип Ривърс. Тифани Ривърс последно игра за Лос Анджелис Чарджърс от Националната футболна лига. По същия начин Тифани Ривърс привлече вниманието на медиите поради размера на семейството си.

Бързи факти

Пълно име: Тифани Ривърс
Дата на раждане: 18 ноември 1982 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Държава: Съединени щати
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 19 май 2001 г
Съпруг Филип Ривърс
Родно място Декейтър, Алабама
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия католик
деца Девет

Коя е Тифани Ривърс?

Тя е на 39 години, когато е родена през 1982 г. в Декейтър, Алабама. Тя е израснала в родния си град, в същия град, в който е израснал съпругът й. Друга основна информация не е достъпна в медиите, защото тя я е запазила в тайна.

Тифани завършва гимназия в NC State. Тя се запознава с бъдещия си съпруг, Филип Ривърс, в средното училище и двамата излизат през цялото си юношество. За съжаление няма допълнителна информация за нейното детство.Колко висока е Тифани Ривърс?

Въпреки факта, че е майка на девет деца, тя не изглежда такова. Тифани е запазила индивидуалността и външния си вид. Във фитнеса й няма съмнение, защото е съпруга на спортист. Нейните физически мерки и външен вид не са достъпни в интернет.

Тифани Ривърс със съпруга си (Източник: Instagram)

кариера

Когато обсъжда професионалния си живот, Тифани е съосновател на Hermoza, линия бански костюми, фокусирана върху създаването на вечни бански костюми. По същия начин компанията е основана през 2018 г. в резултат на нейното недоволство от сегашния избор на бански костюми. Тифани и нейният съпруг основават фондация „Реките на надеждата“ през 2009 г., за да помогнат на осиротели деца да намерят постоянен дом.

По-късно Ривърс издаде съобщение за пресата, обявявайки смъртта на организацията. Тифани се зае с каузата на диабета през 2019 г., тъй като синът им Гънър е диабет тип 1, а приходите от Хермоза отиват в организации с нестопанска цел, които работят за повишаване на осведомеността за диабета.

Нетната стойност на Тифани Ривърс

Тифани прекарва по-голямата част от времето си в грижи за децата им, докато съпругът на Тифани Филип Ривърс е известен футболист с обща прогнозна нетна стойност от около 150 милиона долара към октомври 2022 г. Освен това той получава годишна заплата от около 20 812 500 долара от Chargers отбор, което го прави един от най-добре платените играчи в историята на NFL. Пазарната му стойност се оценява на около 32,1 милиона долара.

Тифани Ривърс съпруг, брак

Тифани Ривърс се омъжи за Филип Ривърс на 19 май 2001 г. Тифани и съпругът й са заедно от гимназията. Филип предложи на Тифани по време на първата им година в NC State. Тази двойка има общо девет деца. Тифани е отдадена на католиците и не се е съсредоточила върху идеите за семейно планиране, защото според тяхната католическа вяра те казват „не“ на контрацептивите и тази двойка вярва, че детето е дар от Бога.

През 2002 г. те имат първото си дете Хали. Каролайн, Грейс, Гънър, Сара, Питър, Ребека, Клеър и Анна Ривърс са другите осем деца, родени от тях. Тифани роди деветото им дете през март тази година. Тифани е младоженка, живееща в Северен окръг Сан Диего, Калифорния, със семейството си.

Популярни Публикации