Тиана Уилсън- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност

Тиана Уилсън е английско дете YouTuber, добре известно с канала си, свързан с играчки. Тиана Уилсън публикува видеоклипове за разопаковане и обобщение в канала си в YouTube. Научете повече за нетната стойност на Тиана Уилсън, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име Тиана Уилсън
Дата на раждане 24 декември 2007 г
Възраст 13 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 9
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Женски пол
Професия YouTuber
Държава Англия
Височина 4 фута 9 инча (0,53 м)
Тегло 35 кг
Семейно положение единичен
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Нотингам,
Националност Английски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян
образование Ниво на начално училище
баща Джеймс Уилсън
Майка Юдора
Братя и сестри Джордан Уилсън
Twitter Тиана Уилсън в Twitter
Youtube Тиана Уилсън Youtube
Instagram Тиана Уилсън Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Тиана Уилсън Възраст и ранен живот

Тиана е на 13 години към 2021 г. Родена е на 24 декември 2007 г. в Нотингам, Англия. Тиана е от смесена раса и има британско гражданство. Джордан, нейният по-голям брат, често се появява в нейните влогове. Освен това тя е израснала в типично семейство от работническата класа с по-големия си брат Джордан, който също е звезда в YouTube и често е представян в нейния канал. Баща й, Джеймс Уилсън, е известен бизнесмен, който също се е появявал в някои от видеоклиповете й, а майка й, Юдора, е домакиня. По същия начин Тиана гледаше много мрежи за оценка и си фантазираше да започне своя собствена.

Височина и тегло на Тиана Уилсън

Колко висока е Тиана Уилсън? Тиана Уилсън е зашеметяваща млада жена с очарователна личност. Тя е висока 4 фута и 9 инча и тежи около 35 кг. Тя има красиви сини очи и дълга кестенява коса.  Тиана Уилсън

Тиана Уилсън с приятеля си Източник: Instagram

Нетната стойност на Тиана Уилсън 2022 г

Колко е нетната стойност на Тиана Уилсън? От професионалната си кариера като Youtube звезда и личност в социалните медии тя има доста добри приходи. Към октомври 2022 г , нетното състояние на Тиана Уилсън се оценява на 3 милиона долара. Освен това тя живее луксозен живот чрез доходите си.

Професионален живот и кариера

Уилсън, която е талантлива и млада, е добре известна с канала си в YouTube, озаглавен Toys AndMe, създаден от баща й с цел споделяне на подходящи за деца материали. На 5 април 2015 г. тя става член на YouTube. Към днешна дата детето YouTuber е споделило множество видеоклипове в канала за играчки и спорт. По подобен начин тя започна с въвеждащ видеоклип, озаглавен „Shopkins Small Mart SHOPKINS“. Оттогава тя редовно продуцира видеоклипове, свързани с играчки и игри. Видеоклиповете на Уилсън насърчават децата да участват в забавни игри, като същевременно стимулират умственото им развитие.

Тиана Уилсън Гадже и срещи

Кой е гаджето на Тиана Уилсън? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си. Освен това; тя не е била въвлечена в някакъв вид неприятности или противоречия. Тя все още е наистина успешна в самостоятелното управление на личния и служебния си живот.

Също така, знайте за Нетна стойност на Габриела Скори, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации