Thor: Love And Thunder скоро ще бъде пуснат в Disney+

Тор: Любов и гръм ще бъде наличен в Disney+ на 9 септември в 3 сутринта ET като част от Disney+ Day. Четвъртият филм от поредицата за Тор проследява Тор, докато той събира богове, за да се изправи срещу Гор, Касапина на Бога в периода на Новия Асгард. Той беше пуснат по кината през юли.

Според синопсиса на филма:

Тор привлича подкрепата на Валкирия, Корг и бившата си приятелка Джейн Фостър, за да се бори с Гор, касапина на боговете, който иска да унищожи боговете.Тайка Уаитити, който преди това режисира предисторията Тор: Рагнарок, режисира филма. В него участват Крис Хемсуърт като Богът на гръмотевиците Тор, Крисчън Бейл като Бог Касапин Гор, Теса Томпсън като Валкирия, Ръсел Кроу като Зевс и Натали Портман като Джейн Фостър като Могъщия Тор. Waititi също играе Корг, гладиатор от Кронан, който се сприятелява с Тор.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Хемсуърт (@chrishemsworth)

„Тор: Любов и гръмотевици“ е посрещнат от критиците след юлския му театрален дебют

На 8 юли 2022 г. филмът излезе по кината в САЩ. Той беше посрещнат със смесени отзиви, включително похвали за изпълненията на Бейл и Портман. Оуен Глейберман от Variety каза, че за разлика от Ragnarok, Thor: Love and Thunder запази своята новост до финала, въпреки че започна с по-неудобно отваряне с Guardians of the Galaxy. Глайберман особено похвали антагониста на филма, Богът Касапин Гор, и приписа на Уайтити за това, че поддържа картината емоционално жива.

 Тор Любов и гръм

Тод Гилкрист от AV Club сподели коментарите на Gleiberman в рецензията си, пишейки:

Натали Портман и (особено) Крисчън Бейл допринасят с повече от достатъчно капитални актьорски качества за разхлабената, от време на време твърде радостна, но винаги визуално приключенска адаптация на Уаитити на престоя на Джейсън Арън в комикса „Могъщият Тор“, в който (наред с други неща) Джейн Фостър на Портман получава силата на героя.

Той продължи да казва, че Gorr на Бейл е един от най-интригуващите и симпатични антагонисти на Marvel след Killmonger на Майкъл Б. Джордан в Черната пантера. Тор: Любов и гръмотевици има 65% оценка от критиците и 77% оценка от публиката на уебсайта за обобщени рецензии Rotten Tomatoes. По отношение на приходите от боксофиса, въпреки че текущата картина събра над 340 милиона долара в Съединените щати, превръщайки се в най-касовия филм за Тор, той не достигна общия брой на Тор: Рагнарок в световен мащаб.

Всичко, което трябва да знаете за Thor 5

Посткредитната поредица в текущата версия обеща на феновете на Marvel още един филм, базиран на скандинавската митология за супергероя. Въпреки това Уаитити не беше информиран за най-новите разработки в поредицата Тор.

 Тор Любов и гръм

Уаитити обясни на Insider:

Това също ме изненада. Аз не съм се шегувам. Гледах го в театъра и си казах: „О, мамка му. Наистина ли?“ „Какво?“, попита дори Крис. Но, разбира се, той ще се върне. Той е най-интересният герой. Искам да кажа, че може да съм предубеден, но той е най-забавният за гледане.

Уаитити каза, че би се заинтересувал да режисира друг филм за Тор, ако Хемсуърт остане в имота. Според скорошни слухове Уаитити е напуснал предстоящия филм за Тор поради слабия прием на Тор: Любов и гръм. Marvel все още не са потвърдили новината пред феновете.

Популярни Публикации