Theelemteachie- Биография, Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, кариера

Tealemteachie е знаменитост в TikTok, известна със споделянето на POV, влогове и хумористични видеоклипове за това как да станеш треньор в четвърти клас. Нейният акаунт има над 320 000 фенове и над 4 милиона харесвания. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, гаджето, нетната стойност, кариерата на Theelemteachie

Бързи факти

Истинско име Джули Съдърд
Псевдоним цяло учителство
Известен като Youtuber, Tiktok звезда
Възраст 22 години
рожден ден 30 август 1998 г.
Родно място Съединени щати
Знак за раждане зодия Дева
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 55 килограма.
Измервания на тялото 32-25-32-инча
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
гадже N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби N/A

Theelemteachie Истинско име, възраст, биография

На колко години е Tealemteachie? Джули е истинското име на Theelemteachie. Тя беше родена на 30 август 1998 г , в САЩ. Тя е 22-годишен към 2022 г. Тя е учител. Родена е под знака на Дева. Нейната националност е американка, а етническата й принадлежност е бяла. Когато беше дете, тя беше обсебена от актьорството и танците. Докато расте, тя развива екстровертен характер в себе си.

Кариера Tealemteachie

Как Theelemteachie преследва кариерата си? Говорейки за кариерата си, тя е учител на пълен работен ден, тъй като проявява уменията си в Tiktok в свободното си време. Тя е многостранно талантлив човек. Тя започна в YouTube преди TikTok, с първия си епизод, Урок за грим на кафяви очи! публикувано през февруари 2014 г. През февруари 2020 г. тя откри тази платформа, която стана причина за бунта в славата на нейната кариера, и публикува първата си реклама в TikTok, която получи над 1000 харесвания и над 50 000 гледания. Материалите на нейния канал се състоят от състезания, влогове и уроци по красота. Тя направи няколко видеоклипа в TikTok на домашния си хамстер. Тя сподели в YouTube урок по грим, повлиян от Ариана Гранде. През март 2021 г. тя също публикува TikTok относно боксерки, които е закупила от линията дрехи на Sommer Ray.Нетна стойност и заплата на Tea Elemental Teachie

Колко е нетната стойност на Theelemteachie? Очаква се нетната й стойност да нарасне още през следващите дни. Тъй като нейните фенове се увеличават всеки ден. Нетната стойност на Theelemteachie се оценява на между 1 милион долара към октомври 2022 г.

Theelemteachie Измерване на височина, тегло и тяло

Колко висок е Theelemteachie? Тя е от бял етнос и има американско гражданство. Тя също е висока 5 фута 6, тежи около 55 кг и има размери на тялото 32-25-32 инча. Косата й е руса, а очите й са светлокафяви.

Tealemteachie Гадже и срещи

В момента е необвързана, тъй като е по-фокусирана върху кариерата си. Освен това има малко подробности за нейния личен живот или предишни връзки. Тя със сигурност ще плени сърцата на няколко любовници в обозримо бъдеще благодарение на своите способности, добър външен вид и личност.

  Инфографика за биография на Theelemteachie

Биография на Theelemteachie

Социална медия

Тя има много активно присъствие в социалните мрежи. Тя може да бъде намерена в Youtube, Tiktok. Тя има 6,1 хиляди абонати с 14 качени видеоклипа с потребителското име Miss Sutherd и 322 500 последователи в TikTok с потребителското име theelemteachie. Работата й изисква тя да взаимодейства с обществеността чрез своите акаунти в социалните медии. В резултат на това тя винаги е в контакт със своите фенове и поддръжници.

Факти

  • Тя е на 22 години
  • Нейният акаунт има над 320 000 фенове и над 4 милиона харесвания.
  • През март 2021 г. тя също публикува TikTok относно боксерки, които е купила от линията дрехи на Sommer Ray.
  • На 18 декември 2020 г. тя създаде името на канала си в YouTube Miss Sutherd

Популярни Публикации