TheBakeey- Възраст, Нетно състояние, Височина, Гадже, Кариера, Етническа принадлежност

TheBakeey е YouTube звезда от Обединеното кралство. TheBakeey е английска влогърка, известна с канала си в YouTube TheBakeey. Тя стана известна и в YouTube със своите дискусии, реакции и ревюта на продукти за Хари Потър. Научете повече за нетната стойност на TheBakeey, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Софи
Дата на раждане: 14 декември 1996 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Youtube звезда
Държава: Англия
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Мръсна блондинка
Националност британски
Братя и сестри Един брат (Били)
Twitter Софи Туитър
Youtube Софи Youtube
Instagram Софи Instagram

TheBakeey Възраст и ранен живот

TheBakeey е роден на 14 декември 1996 г. в Англия. Тя е британска гражданка. Нейната зодия е Стрелец и е на 24 години. По същия начин, нейното име е Софи.

Имената на родителите на Софи и информацията за връзка в момента не са налични. Тя обаче има брат на име Били. Освен това, малко се знае за нейните родители, братя и сестри, братовчеди или други членове на семейството досега. Софи също така предпочита да пази личния си и романтичен живот в тайна и далеч от социалния свят и светлината на прожекторите.Що се отнася до образователния опит и квалификациите на TheBaKeey, имената на учебните заведения, които е посещавала или посещава в момента, са неизвестни. И предвид възрастта си трябва да е завършила гимназия и университет, освен ако не е отпаднала или е решила да прекъсне обучението си.

Височина и тегло TheBakeey

Колко висока е пекарната? Измерванията на тялото на TheBakeey, като нейната височина, тегло, размер на гърдите, размер на талията, размер на бедрата, размер на бицепса и други размери, в момента не са известни и всички тези измервания се преглеждат. Софи също има мръсно руса коса и сини очи.

  TheBakeey

TheBakeey (Източник: Twitter)

кариера

TheBakeey създаде собствен канал в YouTube под името TheBakeey. Тя стартира този канал на 3 декември 2011 г. и има 34 999 192 гледания. Тя качва видеоклипове на дискусии, премествания и реакции на Хари Потър. И от време на време Софи ще сподели нещо, което не е свързано с Хари Потър, но тук са предимно неща от Потърхед. По същия начин тя е фен на Хари Потър. Освен това, на 71-ия рожден ден на Алън Рикман, тя публикува снимка в почит на актьора, който играе професор Снейп във филмите за Хари Потър, Алън Рикман.

TheBakeey Net Worth 2022

Колко богат е TheBakeey? Очакваната нетна стойност на TheBakeey е 1 милион долара към 2022 г. Youtube и социалните медии са основният й източник на доходи.

TheBakeey Гадже и срещи

С кого се среща TheBakeey? TheBakeey изглежда необвързана в момента и изглежда е по-загрижена за кариерата си и YouTube, отколкото за това да има връзка. Може би тя предпочита да запази личния си и романтичния си живот личен и далеч от социалните медийни платформи. По отношение на предишни връзки, тя е била в една. Софи дори включи бившия си приятел в едно от видеата си в YouTube.

Популярни Публикации