The Neighborhood Сезон 5 скоро ще бъде пуснат по CBS

Кварталът сезон 5 ще се излъчи премиерно в понеделник, 19 септември 2022 г., от 20:00 ч. ET, изключително в популярната мрежа CBS. Откакто беше обявена премиерната дата на предстоящия сезон на известния комедиен сериал, феновете бяха нетърпеливи да видят какво предлага сезон 5. С новите ко-шоурънъри Бил Мартин и Майк Шиф, които отговарят, шоуто може да приеме различен обрат. Без повече шум, нека да преминем направо към епизод 1 от сезон 5 на The Neighborhood преди ексклузивната му премиера по CBS.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Neighborhood (@theneighborhood)

Преди излъчването на The Neighborhood сезон 5, епизод 1, ето всичко, което трябва да знаете.

Майк Шиф и Бил Мартин бяха съ-шоурънъри за петия сезон на сериала, според TVLine. Седрик Развлекателят, главният актьор на ситкома, се обърна към въпроса в интервю, както следва:Развълнуван съм, че работя с Мартин и Шиф по петия сезон на The Neighborhood,... Ние си сътрудничихме в моето шоу The Soul Man и нека просто кажем, че сме мощен екип от трима души за комедия. Очаквам с нетърпение забавен и хумористичен сезон.

Предстоящият сезон на любимата на феновете комедия е изпълнителен продуцент от Джим Рейнолдс, Седрик Развлекателя, Ерик С. Роун, Арън Каплан, Уенди Трилинг, Дана Онър, Мег ДеЛоач, Бил Мартин и Майк Шиф. Дългоочакваният премиерен епизод на „Добре дошли отново в квартала“ на „Кварталът“, сезон 5, ще бъде излъчен в понеделник, 19 септември, от 20:00 часа. ЕТ. Сценарият на епизода е написан от Майк Шиф и е режисиран от Виктор Гонзалес.

 Кварталът

Официалният синопсис на дебютния епизод.

За нетърпеливите фенове CBS предостави официалното описание на сезон 5, епизод 1. То гласи:

Когато Дейв избира да изключи къщата на Джонсън от мрежата, той несъзнателно причинява прекъсване на електрозахранването в цялата общност; Тина се бори с това, че вече не е главната жена в живота на сина си след годежа на Марти.

Официалното резюме на първия епизод дава на зрителя солидна индикация какво да очаква. Зрителите могат да очакват поредица от завладяващи събития, както и забавна разходка с влакче в увеселителен парк.

Кои са актьорите от сезон 5 на сериала?

Седрик Развлекателят като Калвин Бътлър, Тичина Арнолд като Тина Бътлър, Макс Грийнфийлд като Дейв Джонсън, Бет Берс като Джема Джонсън, Шон Маккини като Малкълм Бътлър, Марсел Спиърс като Марти Бътлър, Ханк Грийнспан като Гроувър Джонсън и още няколко звезди в пети сезон на комедията на CBS.

 Кварталът

Феновете ще бъдат облекчени да научат, че техните любими членове на ансамбъла все още участват в програмата. Докато някои бяха загрижени за новото ръководство на шоуто, изглежда, че Бил Мартин и Майк Шиф успяха да запазят духа на шоуто.

Популярни Публикации