The Flash Сезон 8 Епизод 6 Дата на излъчване: Кога ще бъде излъчен?

Светкавицата се завръща на телевизионните екрани след дълга ваканция с шестия епизод от сезон 8. Феновете трябваше да чакат дълго след събитието Армагедон в пет части. Шоуто Arrowverse се завърна с нов епизод и класическият сюжет изглежда завладяващ както винаги.

Следващият епизод на Flash, Impulsive Expressive Disorder, ще бъде излъчен на 9 март 2022 г. Епизодът ще бъде пуснат приблизително три месеца след последния и ще бъде първият за годината. Този епизод не само ще бъде дългоочакваното продължение на поредицата от атаки на Армагедон, но и ще включва гост-актьори Джордан Фишър и Джесика Паркър Кенеди.

Продължете да четете за повече информация за предстоящия епизод на шоуто. Светкавицата сезон 8 епизод 6

Светкавицата сезон 8, епизод 6

Сезон 8, епизод 6 на The Flash: Трейлър и резюме на сюжета

Трейлърът на последния епизод на шоуто предизвика интереса на феновете. Последният епизод изглежда сравним с легендарния Flashpoint, който се занимава с други времеви линии и се опитва да разбере как да се справи с изкривена. Освен това се говори, че множество дългосрочни сюжетни дъги започват в първия епизод след поредицата Армагедон.

Официалното резюме за предстоящия епизод, Impulsive Expressive Disorder, предоставя кратък преглед на това, което зрителите могат да очакват. Казва,

Продължавайки оттам, откъдето приключи седми сезон, Барт (гост-звезда Джордан Фишър) и Нора (гостуваща актриса Джесика Паркър Кенеди) се прибират у дома от посещение за подновяване на обета на родителите си и бързо разбират, че нещата не са точно такива, каквито са ги оставили. Двамата работят заедно, за да поправят всички пукнатини във времевата линия и да върнат всичко в първоначалното си състояние.

Тъй като първите пет епизода на Армагедон се отклониха от планирания сюжет, този епизод е истинският наследник на експлозивния финал на седми сезон с войната на скоростните автомобили. Дейвид Макуиртър ръководи атаката, която е написана от Томас Паунд.

Кога ще бъде излъчен последният епизод на The Flash?

На 9 март 2022 г. ще бъде излъчен последният епизод от сериала за супергерои на CW. Ще се излъчва по нова програма по канала CW. Оттук нататък ще се излъчва всяка сряда. Шоуто ще бъде достъпно и в услугата за интернет стрийминг на CW. Повече информация ще бъде предоставена, когато стане достъпна.

Популярни Публикации