ThatGuyBarney- Биография, възраст, височина, етническа принадлежност, нетна стойност, приятелка, кариера

Този Гай Барни е турско-американски геймър в YouTube, който стана известен в платформата със своето комично съдържание Grand Theft Auto и Call of Duty, наред с други. ThatGuyBarney вече има над 530 000 последователи. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на ThatGuyBarney, приятелка на ThatGuyBarney, нетна стойност на ThatGuyBarney, кариера на ThatGuyBarney и още

Бързи факти

Пълно име: Джон Язичи
Дата на раждане: 23 юни 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Съединени щати
Семейно положение: по отношение
Запознанства Елиз Роусел
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата кафяво
Родно място Вашингтон
Националност турско-американски
Майка Деби Язичи
Братя и сестри Кийт

Биография на ThatGuyBarney

Джон Язичи е истинското име на ThatGuyBarney . Той е на двадесет и пет години. Той е роден под астрологичния знак Рак на 23 юни 1995 г. във Вашингтон, Съединени американски щати. Майка му е от САЩ, а баща му е от Турция. По същия начин Деби Язичи е името на майка му.

На 7 юли 2016 г. той пусна това знание чрез своя видеоклип в YouTube, озаглавен ИСТИНСКИЯТ АЗ! По същия начин той живее в Сиатъл за значителна част от живота си, преди да се премести в Бостън, Масачузетс.По същия начин той има по-малък брат, Кийт, който също е YouTuber. Той развива характера на Барни по време на посещенията си в дома си в Турция, когато разговаря на този диалект с брат си Ошгун. Той е от турско-американски произход. Освен това няма налична информация за образователната му история.

Този Гай Барни Височина и тегло

Джон, известен още като ThatGuyBarney, има властно присъствие. Той е доста привлекателен и има очарователни трапчинки по бузите си. Неговите телесни данни, височина и тегло обаче не са известни. Той носи обувка номер 10 в САЩ. По същия начин той има привлекателен чифт зелени очи и кафява коса.

кариера

Джон, професионално известен като ThatGuyBarney, е американски геймър в YouTube и звезда в социалните медии. В своя YouTube канал „ThatGuyBarney“ той спечели известност с правенето на забавни видеоклипове за игри като „Grand Theft Auto“, „Fortnite“ и „Call of Duty“.

Израствайки с баща турчин, той развива силна връзка със семейството на баща си. Въпреки че не говори с естествен турски акцент. Въпреки това той беше решен да общува по начина на своето турско семейство, когато създаде своя YouTube герой Барни. Преди това той беше споменат като Джон в ранните видеоклипове на канала на RedVacktor (Red), Skydoesminecraft (Адам) и канала на Jinbop „Sky Vs Gaming“. По същия начин той и Адам са близки приятели от гимназията. Той избра кожа, базирана на динозавъра Барни, за своя герой в Minecraft и добави превръзка на очите, за да му придаде собствен вид.

По същия начин на 24 април 2015 г. той създава своя канал в YouTube. Той дебютира с „STEALING THE JET (GTA 5 Funny Moments) w/ ThatGuyBarney“. Филмът, който беше публикуван на 19 юни 2015 г., включва и други двама създатели на игрални забавления, Red и SGC Barbierian (Nick).

Той започва да си сътрудничи по филми заедно с Aphmau (Jess), House Owner/YourPalRoss (Ross) и JinBopGaming (Ross) в средата на 2015 г. (Jin). Те създадоха своите програми в офис сграда на щата Вашингтон под надзора на техните редактори Mithzan (Max) и TimTim/Timdot.tv. Той публикуваше съдържание за игри като Minecraft, Grand Theft Auto и Call of Duty през този период от време, привличайки голямо количество трафик към своите видеоклипове. Дори за кратко стана влогър.

ThatGuyBarney Net Worth

Въпреки че ThatGuyBarney сега не е активен в социалните медии, преди това той е натрупал значителна сума пари от видеоклипа си в Youtube и знаменитост. Точните му доходи обаче не са известни. Към октомври 2022 г. приблизителната му нетна стойност е между 1 и 5 милиона долара.

ThatGuyBarney Приятелка, запознанства

Размишлявайки върху личния живот на Джон, изглежда, че той най-накрая се среща с истинската си любов. От 10 февруари 2020 г. той споделя зашеметяващи дуетни снимки с момиче на име Елиз Роусел. Той сподели снимки на хора с лъчезарни усмивки.

Изглеждат зашеметяващо, когато се носят по двойки. Освен това той може да гарантира бъдещата непрекъснатост на връзката им, тъй като няма намек за раздяла. Освен това няма информация относно предишните му връзки. Той поддържа високо ниво на известност. Въпреки че напоследък не беше активен в YouTube, абонатите му с нетърпение очакват завръщането му.

Популярни Публикации