Thalita Do Valle- Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, височина

Талита До Вале беше бразилски модел, доброволец, социалист и войник. Тя е добре известна с кариерата си на модел, както и с работата си като стрелец за украинската и иракската армия. Талита беше дама с красиво сърце, която посвети целия си живот на защитата на хората и животните.

Бързи факти

Рождено име Талита До Вале
Популярно име Талита До
Псевдоним талит
Дата на раждане През 1983г
Възраст (към 2022 г.) 39 години
Популярни за Убит по време на руска атака в Украйна
език Английски
Училище Местно училище в родния й град
образование Завършил право
Колеж/Университет Държавен университет
Професия Модел и доброволец
Националност бразилски
Етническа принадлежност бразилски
Място на раждане бразилски
Сегашен адрес бразилски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'5'
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Thalita Do Valle Възраст и ранен живот

Талита До Вале е роден в 1983 г , в бразилския град Рибейрао Прето. Впоследствие тя живее в Сао Пауло със семейството си. Училищният й живот е предимно отсъстващ. Твърди се обаче, че моделът е завършила юридическото си образование след посещение в юридическо училище в родната си страна.

Височина и тегло на Thalita Do Valle

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Талита До Вале беше висока 5 фута 5 инча и тежеше около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й беше кафява и имаше сиви очи.кариера

Талита До Вале преди това каза на страницата си в Linkedin, че е работила като медицинска сестра в международната болница в Ербил. Талита също участва в бедствия и хуманитарна помощ. Тя остана пожарникар на поста държавен секретар по Гражданска защита. Най-скорошният й опит като доброволец, според страницата й в LinkedIn, е да служи като военен командир в Peshmerga LLC (Граждански права и социални действия). Талита е работила като войник срещу Ислямска държава в Ирак, преди да стане снайперист в Украйна срещу руските войски през 2016 г. Тя също е била обучена за снайперист от Пешмерга на територията на Независим Кюрдистан.

Thalita Do Valle Гадже и срещи

С кого се среща Талита До Вале? Талита не е имала романтична връзка с привлекателен мъж. Тя никога и никъде не е споделяла нищо за личния си живот. Тя прекарва по-голямата част от живота си, помагайки на другите. Когато отиде в Украйна, за да спре руската армия, тя срещна г-н Дъглас Буриго от бразилската армия. И двамата стават отлични приятели, тъй като множество снимки на двамата обикалят в интернет. Между тях обаче нямаше романтична среща. Дъглас почина на 30 юни 2022 г., докато се опитваше да спаси най-близката си приятелка Талия До. Той се опитваше да я измъкне от бункера.

Популярни Публикации