Tewtiy- Биография, възраст, приятелка, нетна стойност, височина, тегло, кариера

Тевтий е известна личност в социалните медии в Съединените щати. Tewtiy е YouTuber на Minecraft с над 700 000 абонати, благодарение на своите потоци на живо и модифицирани видеоклипове. Научете повече за Tewtiy Wiki, възраст, биография, истинско име, тегло, височина, приятелка, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Райън Филипс
Дата на раждане 23 юли 1998 г
Възраст 22 години
Хороскоп Рак
Късметлийско число 10
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Мъжки
Професия YouTuber, Instagram звезда, геймър
Държава елен
Семейно положение по отношение
Запознанства Катя Швинхамер
Нетна стойност 1,9 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Светлокафяво
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 68 кг
Националност американски
Twitter Райън Филипс в Twitter
Youtube Райън Филипс Youtube
Instagram Инстаграм на Райън Филипс

Tewtiy Биография, възраст, семейство

Тевти Райън Филипс е роден на 21 юли 1998 г. Той е роден в САЩ и има американско гражданство. Той е на 23 години и е роден под зодия Рак. Филипс прекарва детството си в Джорджия и Северна Каролина. Той е израснал с майка си, баща си, по-големия си брат и тяхното семейно куче Гус. Говореше се, че Филипс е получил домашно образование и че е живял и работил във ферма за коне. Филипс беше член на момчетата скаути, когато не практикуваше Minecraft или излизаше с връстници.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Tewtiy? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Tewtiy в момента се измерва на 5 фута 10 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 68 кг. Очите му са средно сини, а косата му е руса.  Тевтий

Tewtiy позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Tewtiy и социални медии

Каква е нетната стойност на Tewtiy? Профилът на Райън в Instagram има над 37,1 хиляди абонати. Официалният канал на Tewtiy в YouTube има над 726 хиляди зрители. TewtiyTwo, неговият втори сайт, има над 6,63 хиляди абонати. По същия начин третият му сайт, „Ryan“, има над 56,8 хиляди зрители. Освен това акаунтът му в Twitter има над 16,4 хиляди фенове.

Той е YouTube видео плейър. Трябваше да изкарва добре през живота си. Неговото нетно състояние се очаква да бъде около 1,9 милиона долара към октомври 2022 г

Професионален живот, кариера и стил на живот

Филипс обичаше да играе Minecraft, докато се криеше в леглото си на Erwin 41′, както и да гледа как другите играят ролята. След като се премести във Флорида през лятото на 2016 г., той отиде да работи заедно с JeromeASF и TheBajanCanadian, като също живееше в офис с тях от октомври същата година.

Освен че спортува, продуцира анимации. Те варираха от забавни клипове от видеоклипове на други хора до скечове, музикални видеоклипове и кратки видеоклипове на неговия собствен Minecraft играч. Tewtiy, ключовата платформа на Phillips, е играл няколко модифицирани Minecraft игри и постепенно е играл няколко други форми на игри като Roblox, Planet Explorer, Astroneer, Plants vs Zombies и т.н. Вторият му сайт, TewtiyTwo, включва всякакви игри, които иска да играе, като PUBG, Shellshock, Amazing Frog, Resident Evil 7 и т.н. В началото на 2017 г. Райън стартира трети канал, наречен Bananaguns. Фокусиран е върху въртящите се шеги за бананите в основния му канал. Освен това на 5 юни 2017 г. той стартира четвърти канал, DotaTew (по-късно преименуван на Ryan). Каналът е посветен на Dota материали, но той почти не участва в него.

Заедно с Aceti, Galvez и Ben Addington, той е част от Nice Posture Squad (известен като FrizzlenPop). По-късните приноси към списъка включват Даша (Miniidear), Андрю (Sigils) и Остин (BiffleWiffle). По време на своя видеоклип на Pixelmon Island, Филипс се появи заедно с множество други YouTubers. Също така в колекцията Troll Pack са включени PeteZahHutt, Vikkstar123, KwehCraft, LandonMC и няколко други.

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Тевти? Що се отнася до романтичния му живот, той вече се среща с YouTuber Katia Schwinghammer. Тя се появява в неговия видеоклип, озаглавен BOYFRIEND VS GIRLFRIEND| НАУЧЕТЕ СЕ ДА ЛЕТИТЕ 3. Въпреки това, няма повече подробности за тяхното приятелство. Той запази личния си живот далеч от светлината на прожекторите.

По същия начин този друг YouTuber не е бил включен в никакви обвинения или скандали. Той също така пази безопасно разстояние от нещо, което може да застраши личния или професионалния му живот.

Факти

  • Tewtiy е известна личност в социалните медии в Съединените щати.
  • Той е YouTuber на Minecraft с над 700 000 абонати, благодарение на своите потоци на живо и модифицирани видеоклипове.
  • Tewtiy, ключовата платформа на Phillips, е играл няколко модифицирани Minecraft игри и постепенно е играл няколко други форми на игри като Roblox, Planet Explorer, Astroneer, Plants vs Zombies и т.н.

Популярни Публикации