Terri Czarniak- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Тери Чарнякис е майка на знаменитост от Съединените американски щати и американски учител. Тери Чарняк също е добре известна с това, че е майка на американския спортен водещ и репортер Линдзи Чарняк.

Бързи факти

Пълно име: Тери Чарняк
Пол: Женски пол
Професия: Бивш директор и учител
Държава: Америка
Семейно положение: женен
Съпруг Чет Чарняк
Цвят на очите Кафяви очи
Цвят на косата Светло кафява коса
Родно място Америка
Националност американски
Религия Кристиян
образование Местна гимназия
деца Линдзи Чарняк, Андрю Чарняк

Биография на Terri Czarniakis

Тери Чарняк е роден в Съединените щати. Точната й дата на раждане обаче не е известна. Освен това тя е американска гражданка, която изповядва християнството, но в интернет няма информация за нейния етнически произход. В интернет няма информация за нейните родители, братя и сестри, рождена дата, място на раждане или ранни детски дни. Можем да предположим, че родителите й са я отгледали с много грижи и любов в родния й град, въз основа на нейните постижения и начин на живот.

Що се отнася до академичните квалификации на Terri Czarniak, няма много налична информация за нейното образование. Предвид професията й на учител можем да предположим, че е учила в престижен университет в родния си град.  Тери Чарняк възраст

Тери Чарняк

Височина и тегло на Terri Czarniakis

По отношение на измерванията на тялото, Terri Czarniak има кафяви очи и светлокафява коса . Освен това, тя е запазила другите си измервания на тялото скрити от обществеността и медиите.

кариера

Тери Чарняк преди това е бил директор на основното училище Rose Hill в Александрия, Вирджиния, държавно училище в окръг Феърфакс. Чет, нейният съпруг, прекарва 17 години, работейки за отдела по лека атлетика във Вашингтон, окръг Колумбия. Нейният съпруг след това се издигна в йерархията на USAToday.com, за да стане настоящият главен редактор. Тя обаче е добре известна като майка на американската спортна писателка и водеща Линдзи Чарняк. Дъщеря й в момента работи за Fox Sports като студиен домакин за отразяване на NASCAR, както и страничен репортер за игрите на NFL.

Освен това дъщеря й започва кариерата си в журналистиката като стажант за WUSA, докато е още в колежа. След това тя започва кариерата си като продуцентски асистент в CNN. По-късно тя работи като репортер за базирания във Флорида канал WAWS. Дъщеря й също работи за Speed ​​Channel, WTVJ и WTEV-TV по това време.

Освен това дъщеря й се присъединява към NBC4 през юни 2005 г. и става ко-домакин на The George Michael Sports Machine през следващата година. След това дъщеря й продължи да отразява Зимните олимпийски игри през 2006 г. за мрежата. Скоро след това дъщеря й започва работа като рекордьор в бокса за състезания от NASCAR Nationwide Series. Дъщеря й беше отличена в Reading Phillies Bowie на 17 юли 2008 г. за работата си като репортер в бокса за шестте състезания на TNT Sprint Cup Series.

По същия начин дъщеря й по-късно отразява летните олимпийски игри през 2008 г. за мрежата от Китай. Дъщеря й се присъедини към ESPN след три години и направи своя дебют в SportsCenter през август същата година. Дъщеря й пое ролята на домакин на отразяването на ABC на Индианаполис 500 през 2013 г. от Брент Мусбургер. Освен това, след като представи събитието, дъщеря й стана първата жена, водеща на предаването.

Нетна стойност на Тери Чарниакис

Тери Чарняк не е направила публично нетното си състояние нито в интернет, нито в новините. По същия начин можем да предположим, че работата й като учител и директор й е спечелила значителна сума пари.

  Нетната стойност на Тери Чарняк

Terri Czarniakis Съпруг, брак

Чет Чарняк , настоящият управляващ редактор на usatoday.com, е женен за Тери Чарняк. Освен това двойката има две деца: Андрю Чарняк, син, и Линдзи Чарняк, дъщеря. Освен това нейният син Андрю е член на бреговата охрана на САЩ. Линдзи, нейната дъщеря, е студиен водещ за отразяване на NASCAR и страничен репортер за игрите на NFL за Fox Sports. Тя също има внук, Делано Мелвин, и внучка, чиято самоличност е неизвестна.

Що се отнася до нейните слухове и скандали, тя не е била част от тях досега. Освен това тя предпочита да прекарва времето си със семейството си, вместо да се увлича в слухове и конфликти.

Популярни Публикации