Терил Ротери все още ли е във връзка с Карл Кумпера?

Терил Ротъри е канадска актриса, предложила брак на приятеля си Карл Кумпера през 2013 г., когато дъщеря й Лондин Джийн Алана Ейбрахамс-Ротъри била едва на пет години. Разберете дали двойката е женена или разведена!

Бързи факти

Пълно име Терил Ротъри
Дата на раждане 09 ноември 1962 г
Възраст 59 години
Родно място Ванкувър, Канада
Националност канадски
Професия актриса
Височина 5′ 2″
Нетна стойност 3 милиона долара

Терил Ротъри, канадска актриса, предложи брак на приятеля си Карл Кумпера през 2013 г., когато дъщеря й Лондин Джийн Алана Ейбрахамс-Ротъри беше само на пет години.

Терил Ротъри все още ли е във връзка с Карл Кумпера?

Карл Кумпер, агент по недвижими имоти, беше гадже на актрисата от Стрелата. Още преди да се сгодят, тя го наричаше свой годеник. Приятелят й й предложи брак през декември 2013 г. с диамантен пръстен с квадратна форма и двойката се сгоди. На 19 декември 2013 г. родената във Ванкувър обяви годежа си в Twitter. Тя разкри щастливата новина в кратък надпис, след като публикува близък план на ръката си с диамантения пръстен. Терил Ротъри

Терил Ротъри (Източник: Google)

На следващия ден тя разкри името на годеника си на онези, които още не го познаваха. За тези, които не знаят, името на годеника ми е Карл Кумпера, туитна тя. Тя също така разкри името на приятеля си в Twitter, Caboman2012. Връзката й с Кумпера тръгна оттам. Двойката прекара Свети Валентин през 2014 г. заедно. Ротери дори туитна снимка на розите, които получи от партньора си в този ден. След това обаче тя спря да споменава годеника си в профилите си в социалните мрежи.

За връзката им също няма новини, да не говорим за намеци за нейната сватба или брак. В резултат на това е невъзможно да се каже дали тя е прекратила годежа или все още е във връзка. Възможно е само да се каже, че Ротъри все още не е свързван с други мъже.

Дъщеря й е хокеистка.

Не е ясно дали Ротъри е сама или е разведена със съпруга си. Но едно е сигурно: тя е самотна майка. Лондон Джийн Алана Абрахамс-Ротъри е нейна дъщеря. Лондин е роден на 3 октомври 2008 г., тежи 6 паунда 15 унции и е висок 19 1/2 инча. 12-годишното дете обича да играе хокей на лед. Ротери от време на време споделя откъси от това как прекарва дните си с дъщеря си. По-голямата част от него разкрива, че 58-годишната жена редовно посещава хокейните игри на дъщеря си.

Възраст, филми и телевизионни предавания

Терил Ротъри е родена във Ванкувър, Британска Колумбия, на 9 ноември 1962 г. Канадската актриса, която е висока 5 фута 2 инча, започва да се изявява като млада. Тя изпълни първия си мюзикъл, Bye Bye Birdie, когато беше на 13 години. След това, постепенно и стабилно, тя си проправи път в развлекателната индустрия.

 Терил Ротъри

На 18-годишна възраст тя се появява в специалния Boo за Хелоуин на CBC. През 1997 г. талантливата актриса прави своя пробив като д-р Джанет Фрейзър в Stargate SG-1. Тя се издига в редиците на Холивуд, появявайки се във филми и телевизионни предавания като Историята на Амбър, Прагът, Убийствената игра, Еволюцията на X-Men, Йеремия, Добрият доктор и Кайл XY. Тя също се появява в Virgin River на Netflix и When Calls the Heart на Hallmark Channel.

Популярни Публикации