Тери Венейбълс- Нетна стойност, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруга, дъщеря

Тери Венейбълс е полузащитник, който играе професионално от 1960 до 1976 г., най-вече за Челси в началото на кариерата си. Той беше треньор на Марк Хюз, докато ръководеше Барселона. Той започва своята футболна кариера в Челси като младеж, преди да се присъедини към старшия клуб като 17-годишен. научете повече за нетната стойност на Terry Venables, възраст, биография, националност, съпруга, дъщеря, кариера

Бързи факти

Пълно име Тери Венейбълс
Известен като Футболист, треньор, мениджър
Възраст 79-годишен
рожден ден 6 януари 1943 г
Родно място Англия
Нетна стойност
10 милиона долара
Зодия ЧЕ
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност британски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча
Тегло прибл. 65 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на бицепса ЧЕ
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата бяло
Номер на обувка ЧЕ
Съпруга Кристин Маккан
Дъщеря ЧЕ

Възраст и националност на Тери Венабълс

На колко години е Тери Венабълс? Той беше роден на 6 януари 1943 г. в Англия. Към 2022 г. той е 79 години . Има британско гражданство, но етническата му принадлежност не е известна. Няма информация за неговите родители, братя и сестри и образование.

Височина и тегло на Тери Венабълс

Колко висок е Тери Венабълс? Той е висок 5 фута 8 инча и тежи около 65 кг. Освен това той има бяла коса и кафяви очи. Освен това, няма информация за другите му измервания на тялото като размер на гърдите, бицепс и т.н.Тери Венейбълс Професионална кариера

Тери Венейбълс играе професионално като полузащитник от 1960 до 1976 г. По време на кариерата си Тери играе за четири клуба, Челси, Тотнъм Хотспър, Куинс Парк Рейнджърс, Кристъл Палас. Венейбълс напуска училище през лятото на 1958 г. и подписва за Челси като чирак на 15-годишна възраст. След това Венейбълс е подписан от Тотнъм Хотспър срещу такса от £80 000 и прави своя дебют за клуба при победа с 1-0 срещу Блекбърн Роувърс на 9 май 1966 г. след това играе за Куинс Парк Рейнджърс от 1969–1970 г. По-късно Venables се присъедини към Crystal Palace през 1974 г. и той и Ian Evans бяха разменени с Don Rogers. Той направи 14 участия в Трета дивизия през 1974-75 г., преди да се пенсионира на Нова година поради артрит.

Международна кариера

В допълнение към две международни мачове, Venables притежаваше отличието да бъде единственият футболист, който е представлявал Англия на ученически, младежки, аматьори, под 23 години и на пълно международно ниво. Откакто аматьорският отбор беше разпуснат през 1974 г., нито един играч не успя да достигне неговия рекорд. Алф Рамзи го посочи в списък от 33 възможни за Световното първенство по футбол през 1966 г., въпреки че спечели два мача през 1964 г. – равенство 2–2 с Белгия и равенство 1–1 с Холандия – но той не попадна в окончателния състав от 22.

Тери Венабълс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Тери Венабълс? Той е спечелил доста добра сума пари от професионалната си кариера като играч и треньор. Тери има и друг страничен бизнес. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Тери Венабълс се оценява на 10 милиона долара.

Съпруга и брак на Тери Венейбълс

Коя е съпругата на Тери Венабълс? През 1966 г. Тери се жени за Кристин Маккан, шивачка. Преди да се разведат през 1984 г., те имат две дъщери. През 1984 г. той среща втората си съпруга Ивет Базир в кръчмата на баща си в Чингфорд, Есекс. Когато той беше назначен за техен мениджър, тя го придружи до Барселона и те се ожениха през 1991 г. В продължение на седем години тя беше мениджър на неговия клуб за хранене в Кенсингтън, Scribes West. През 1997 г. той го продаде.

Факти

  • Венейбълс работи като треньор на Малкълм Алисън за сезон 1975-76
  • Той напусна Кристъл Палас, в горната дивизия, за Куинс Парк Рейнджърс, които бяха във Втора дивизия
  • През 1984 г. Венабълс поема ролята на мениджър в Барселона
  • На 23 ноември 1987 г. той се завръща в Англия, за да управлява Тотнъм Хотспър.
  • Той е назначен за мениджър на националния отбор на Англия на 28 януари 1994 г

Също така знайте за Майкъл Балак Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност

Популярни Публикации