Тери Стийн - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Тери Стийн е известен баща на знаменитост в Канада. Тери Стийн е добре известен като бащата на Кевин Оуенс. Кевин Оуенс е канадски професионален кечист, който в момента е подписал с WWE. Знайте всичко за Възраст на Тери Стийн, Съпруга на Тери Стийн, Нетна стойност на Тери Стийн, Кариера на Тери Стийн, и още

Бързи факти

Пълно име: Тери Стийн
Пол: Мъжки
Професия: Баща на знаменитост
Държава: Канада
Семейно положение: женен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Бяло
Националност канадски
деца Двама сина (Кевин Оуенс и Едуард Лоуър)

Биография на Тери Стийн

T Точната рождена дата и родно място на Ери Стийн не са известни в момента . Единствената налична информация за раждането му е, че е роден в Канада и е канадски гражданин.

Имената на родителите на Тери и информацията за връзка също не са налични в момента. По същия начин в момента не е налична информация за другите му членове на семейството, включително неговите братя и сестри, баби и дядовци, братовчеди, роднини и всякакви други роднини. Освен това, Стийн стана известен и известен единствено в резултат на сина си, така че е съвсем естествено да знаем много малко за ранния му живот. Образованието и пълномощията на Тери не са известни в момента.Височина и тегло

Измерванията на тялото на Тери Стийн, включително неговата височина, тегло и размер на гърдите, все още се преразглеждат. Стийн пък има бяла коса и кафяви очи поради напредналата си възраст.

Нетната стойност на Тери Стийн

Приходите и нетната стойност на Тери Стийн са неизвестни в момента, но синът му в момента има нетна стойност от 15 милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

Тери Стийн е добре известен като бащата на Кевин Оуенс. Освен това той успя да допринесе за документалната поредица на сина си. Той е добре известен и с документалния си филм от 2017 г., WWE: Fight Owens Fight – The Kevin Owens Story. Освен това Стийн е известен само като бащата на знаменитостта. Освен това синът му обмисля кариера в професионалната борба, след като гледа видеозапис на Дизел срещу Шон Майкълс на WrestleMania XI.

От гледна точка на сина на Тери, Кевин Оуенс е професионален борец, който в момента е подписан с WWE и изпълнява под псевдонима Кевин Оуенс на марката Raw. Започва кариерата си през 2000 г., на шестнадесет години. Той прекарва 14 години в борба в независимата верига, най-вече в Pro Wrestling Guerrilla (PWG). Кевин също се състезава за Международния кеч синдикат (IWS), All American Wrestling (AAW) и Combat Zone Wrestling (CZW) (CZW).

Съпруга на Тери Стийн, брак

Тери Стийн е женен и съпругата му се казва Сузане. Изглежда, че има добри отношения със съпругата си. Кевин Оуенс и Едуард Лоуър са имената на двамата синове на Стийн.

Популярни Публикации