Тери Холандс - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Тери Дъч е бивш британски състезател по стронгмен и носител на най-силния мъж на Великобритания и Англия. Тери Холандс също е сребърен (2010) и бронзов медалист в най-силния човек в Европа (2017).

Бързи факти

Пълно име: Тери Дъч
Дата на раждане: 06 юни 1979 г
Възраст: 43 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Бодибилдър
Държава: Англия
Височина: 6 фута 7 инча (2,01 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Кейт Ерингтън
Развод Лорънс Мингус
Нетна стойност 600 000 долара
Заплата 62 015 долара
Цвят на очите черни очи
Цвят на косата кафява коса
Родно място Дартфорд, Кент,
Националност британски
Религия Кристиян
деца Закари Едуард Дейвид Холандс

Биография на Тери Холандс

Тери Дъч е роден в Дартфорд, Англия на 6 юни 1979 г. Този могъщ мъж в момента е на 43 години и е с британска националност. Освен това той е роден под знака на Близнаци и етническата му принадлежност не е известна. Има по-малко информация за неговите родители, братя и сестри, религия и детство. Освен това можем да предположим, че родителите му са го отгледали добре като дете.

Образование на Тери Холанд

Що се отнася до неговото образование, има по-малко информация. Можем да предположим, че този силен мъж е завършил известен английски университет.Височина и тегло на Тери Холандс

Този мощен мъж е висок 6 фута 6 инча и тежи приблизително 135 кг. Тери също има черни очи и кафява коса, а размерът на обувките му е 9 US.

  Тери Дъч

кариера

Тери Дъч развива ранен интерес и участие в джудо и ръгби съюз. Освен това Тери започва кариерата си на силния човек през 2005 г., завършвайки втори в състезанията за най-силен човек в Англия и първи в състезанията за най-силен човек в Обединеното кралство. През 2006 г. той загуби титлата си на Обединеното кралство от Глен Рос, но пренасочи вниманието си към състезанието за най-силен човек във Великобритания.

Той се класира за състезанието за най-силен човек в света през 2006 г., но не напредва до финалите. Той беше обявен за най-силния мъж на Великобритания през 2007 г. и завърши трети в състезанието за най-силен човек в света. Той се класира на шесто място в състезанието за най-силен човек в света през 2009 г. Той се възстанови навреме, за да се състезава в състезанието за най-силен човек в света през 2010 г., завършвайки осми, след като стигна до финала за пета поредна година.

Той завърши трети в дисциплината за втори път през 2011 г., но беше принуден да се оттегли от финала през 2012 г. поради контузия на бицепса. Той е един от само петимата британски мъже, спечелили състезанието за най-силен човек в света. На 4 септември 2015 г. той представлява Англия в благотворителен мач срещу останалия свят.

През септември 2019 г. той участва във финалите на Giants Live World Tour Finals, само няколко месеца след като се състезава в първото си състезание по бодибилдинг. Освен това през ноември 2019 г. той спечели състезанието World's Strongest Man Masters за 2019 г. на официалните игри на Strongman в Дейтона, Флорида.

След като се оттегли от най-силния човек в света за 2021 г. поради контузия, получена по време на натоварването, той обяви, че се оттегля от Strongman. По време на турнира той участва в две дисциплини.

През октомври 2018 г. той се появи в поредица от видеоклипове в YouTube с четирикратния WSM Брайън Шоу, в които той и Браян купуваха храна от Costco, готвеха я и общуваха във фитнеса на Брайън. Той отказа поканата да се състезава в World’s Strongest Man 2019 и вместо това се съсредоточи върху бодибилдинга.

Той се състезава в първото си състезание по бодибилдинг през август 2019 г., класирайки се на първо място в категорията за начинаещи, на второ в категорията за майстори и на второ място в категорията Open Super Heavyweight. Той се класира за 2brospro British Finals, но не успя да се състезава поради други задължения.

Тери Холандс Нетна стойност

Той е сребърен (2010) и бронзов (2017) медалист от най-силния човек в Европа, двукратен бронзов медалист от най-силния човек в света (2007 и 2011) и 5-ият най-резултатен състезател в историята на стронгмена, състезавал се в 89 международни състезания през в продължение на 17 години. Тери също е добре известен със своите способности за теглене на превозни средства.

Той си изкарва добре хляба като силен мъж и като печели няколко състезания. Нетната му стойност се оценява на около 600 000 долара, а годишната му заплата е около 62 015 долара.

Съпруга на Тери Холандс, брак

Този могъщ мъж е бил женен два пъти в живота си. Той се ожени за Кейт Ерингтън. Освен това няма допълнителна информация за децата им. Освен това няма информация за датата или мястото на сватбата им. Преди това той се ожени за Лоренцо Мингус, което обяви публично в Twitter.

Закари Едуард Дейвид Холандс е името на сина на двойката. Тери и Лоренцо се развеждат, но причината за развода им остава неизвестна. Към момента този мъж не е замесен в никакви противоречия или слухове и се концентрира върху кариерата и личния си живот.

Популярни Публикации