Тери Фленори- Нетна стойност, биография, възраст, височина, тегло, кариера

Тери Фленори е един от двата мозъка зад една от най-големите наркомрежи в Америка. научете повече за него, възрастта, биографията, нетната стойност, височината, теглото, кариерата

Бързи факти

Пълно име Тери Фленори
Псевдоним Тери
Известен като криминален
Рождена дата 10 януари 1972 г
Възраст 49 години
Хороскоп зодия Дева
Родно място Детройт, Мичиган
Бащино име Чарлз Фленори
Майчино име Люсил Фленори
Братя и сестри две
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 80 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 40 милиона долара

Възраст и ранен живот на Тери Фленори

Той беше роден на 10 януари 1972 г. в Детройт, Мичиган. Той е 49 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Тери Фленори е пълното му име. Майката на Тери Фленори е Люсил Фленори. Тя се омъжва за Чарлз Фленори, техния баща, и има дъщеря на име Никол. Бащата на Фленори беше китарист на House of God на Keith Dominion в Детройт.

Височина тегло

Тери Фленори е висок 5 фута 10 инча . Той тежи приблизително 80 кг (121 паунда) . Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури.  Тери Фленори

Тери Фленори (Източник: google)

Тери Фленори Нетна стойност и социални медии

Колко е нетната стойност на Тери Фленори? Тери Фленори Личните му акаунти в сайтове за социални медии като Twitter, Instagram, Tiktok, Youtube и Facebook са изчезнали. От друга страна, Мелвин може да е имал лични акаунти в други платформи, тъй като често се е срещал с жени онлайн. Нетното състояние на Тери Фленори е около 40 милиона долара към октомври 2022 г.

Тери Фленори Престъпност

Когато Southwest T и неговият брат Big Meech са били в гимназията в края на 80-те години, те са започнали да продават наркотици по улиците на своя град. До 2000 г. братята вече са създали огромна мрежа, която отговаря за разпространението на кокаин на различни места в Съединените щати. Тери се премести в Лос Анджелис, за да управлява този аспект на компанията след разногласия с неговия брат или сестра, базиран в Атланта. Той се притесняваше, че честите купони на брат му ще хвърлят негативна светлина върху компанията им.

Тери и брат му Деметриус бяха признати за виновни за незаконна дейност през 2007 г. и осъдени на 30 години затвор през 2008 г. От друга страна, Southwest Tb беше освободен по-рано от по-големия си брат, през май 2020 г., под домашен арест. Понастоящем Мийч е в затвора, въпреки че присъдата му е намалена в резултат на промени в Насоките за присъди на САЩ и той ще бъде освободен в началото на 2028 г. Братята наскоро придобиха популярност благодарение на драматичен сериал, базиран на живота им, продуциран от 50 Cents . Първият епизод на програмата беше излъчен по канала Starz на 26 септември 2021 г.

Тери Фленори Приятелка и срещи

С кого се среща Тери Фленори? Не е имал романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците.

Популярни Публикации