Тейлър Суифт обяви заглавието на предстоящата си песен в Tiktok

Тейлър Суифт , американската поп певица, разкри заглавието на нова песен от следващия си албум Midnights. Тейлър Суифт обяви заглавието на 13-ата песен от следващия си албум, Mastermind, във видео в TikTok, озаглавено Midnight’s Mayhem with Me. На обложката на албума песните преди са били обозначени като Track One, Track Two и т.н. Midnights е деветият студиен албум на Swift, а стандартното издание ще има 13 песни. Страна А ще включва шест песни, докато страна Б ще има седем. Суифт не спомена за никакви сътрудничества за новия си албум, който тя разкри на видео музикалните награди на MTV по-рано този месец.

Нейният редовен сътрудник, Джак Антоноф, с когото е работила в предишните си албуми, включително 1989, Reputation, Lover, Folklore и Evermore, наскоро беше включен във видео зад кулисите в нейния Instagram.

Феновете на Тейлър Суифт реагираха на пускането на нова песен от следващия й албум.

Разкритието на Тейлър Суифт за нейния 13-ти сингъл от албума, който трябва да излезе след месец, предизвика екстатични реакции от феновете.Предварителна поръчка на албум Midnights, дата на издаване и друга информация от Тейлър Суифт

Тейлър Суифт разкри Midnights по време на видео музикалните награди на MTV през август, когато спечели Видео на годината за проекта си All Too Well: The Short Film (10-минутна версия) за изключително дълго видео и режисура. Следва нейната публикация в Instagram относно новия албум:

Midnights, колекция от 13 неспокойни вечери от моя живот, ще излезе на 21 октомври. Ще се срещнем в 12 часа сутринта.

  Тейлър Суифт

Албумът ще бъде достъпен за предварителна поръчка в Spotify и Apple Music на 21 октомври. Ще бъдат налични винилови, CD и касетни версии на записа. Албумът може да бъде поръчан предварително чрез уебсайта на Swift и ще бъде доставен на датата на издаване на албума. Вече има четири налични цветови вариации на записа: Moonstone Blue Edition (нормалното издание), Jade Green Edition, Blood Moon Edition и Mahogany Edition. Според уебсайта на Тейлър Суифт всяка версия включва:

  • 13 песни
  • един от четирите колекционерски албума, включващи
  • уникална предна и задна корица
  • едно от четирите колекционерски произведения на диска
  • един от четирите колекционерски цветни мраморни CD-та, колекционерска книжка с лирика с невиждани досега снимки

Албумът се предлага и в изчистена версия, което означава, че нормалното издание включва експлицитни материали.

NSAI призна Тейлър Суифт за автор на песни и изпълнител на десетилетието.

Тейлър Суифт бе избрана за автор на песни и изпълнител на десетилетието от Международната асоциация на авторите на песни в Нешвил на 20 септември (NSAI). Суифт отбеляза по време на церемонията по награждаването в Ryman Auditorium:

Научих, работейки в развлекателната индустрия дълго време, че този сектор функционира с много ново, ново, ново, следващо, следващо, следващо отношение. Всички се надяваме на една невероятна година като артисти и автори на песни. Един фантастичен цикъл на записи. Едно фантастично излъчване по радиото. И в днешно време една песен става вирусна в TikTok. Прекрасно време на слънце.

  Тейлър Суифт

Тя продължи, като каза:

Споменавам всичко това, защото съм тук горе и приемам тази прекрасна награда след десетилетие труд и не мога да опиша колко прекрасно е чувството. Защото според мен това е награда, която отличава поредица от събития. Предизвикателства. Бяха поставени ръкавици. Албуми, с които се гордея. Триумфира. Нещастие или късмет. Силни, унизителни гафове, евентуалното им възстановяване и поуките, извлечени от всичко това.

Тогава Суифт каза, че е разработила жанрове за своите текстове. Quill Lyrics, Fountain Pen Lyrics и Glitter Gel Pen Lyrics са трите жанра. Тя продължи да отбелязва, че жанрът тип Quill е за фрази и фрази, които са остарели. Тя каза, че по-голямата част от нейните песни са в стил Fountain Pen, който е свързан с актуална приказка или алюзии. Последният жанр за текстовете на Тейлър Суифт е Glitter Gel Pen, който се отнася до текстове, които са несериозни, безгрижни, подскачащи и точно синхронизирани с ритъма.

Популярни Публикации