Тейлър Пендрит - биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Тейлър Пендрит е канадски професионален играч на голф, който в момента се състезава в PGA Tour. Той спечели два пъти на PGA Tour Canada през 2019 г. Той започна професионалната си кариера в края на 2014 г., след трофея на Айзенхауер. Тейлър завърши на второ място в Osprey Valley Open през 2019 г., преди да спечели 1932byBateman Open и Mackenzie Investments Open, за да завърши втори в Order of Merit и да спечели място в Korn Ferry Tour.

Пендрит, който ще се състезава на Korn Ferry Tour 2020, завърши втори в три последователни турнира през юли и отново в Wichita Open през септември. Усилията му в Korn Ferry Tour го класираха за US Open през 2020 г., където той изравни 23-ти, след като записа последен кръг от 70. Освен това той беше повишен от Korn Ferry Tour в PGA Tour след завършването на 2020-21 сезон. Мичъл Теоре е дясната му ръка. Той е на 239-о място в световната ранглиста.

Тейлър Пендрит, новобранец, се стреми към преднина от три точки на Бермудите.
Голямата игра на Тейлър Пендрит процъфтява на най-краткото трасе на PGA Tour, давайки на канадеца преднина от три удара в неделния финален кръг на Бътърфийлд Бермудския шампионат. Той направи четири последователни бърдита около търна в Порт Роял в събота и след това добави още две бърдита в края на кръга си за 6-под 65. Той преследва първата си победа в PGA Tour само четири старта в сезона на новобранците и две седмици от своя сватба. Знаех, че в даден момент по време на рунда ще избягам, обясни Пендрит. Успях да вкарам четири поредни и наистина да завъртя кръга.Бързи факти

Празнувано име Тейлър Пендрит
Възраст 30 години
Псевдоним Тейлър Пендрит
Рождено име Тейлър Пендрит
Рождена дата 1991-05-30
Пол Мъжки
Професия Играч на голф
Родена нация Канада
Място на раждане Ричмънд Хил, Онтарио
Националност канадски
Етническа принадлежност Канадско-бяло
състезание Бяло
баща Даръл Пендрит
Майка Джил Пендрит
Братя и сестри 1
Братя Денис Пендрит
Хороскоп зодия Близнаци
Религия Кристиян
университет Държавен университет в Кент
Семейно положение Женен
Сексуална ориентация Направо
приятелка И Бейрнес
Нетна стойност 0K - милион
Източник на богатство Голф кариера
Височина 1,85 м
Тегло 93 кг
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Тип тяло Средно аритметично
Съпруга И Бейрнес

Биография на Тейлър Пендрит

Тейлър Пендрит е роден на 30 май 1991 г., което го прави на 30 години през 2021 г. Ричмънд Хил, Онтарио, Канада е мястото, където е роден. Той е канадски гражданин и е потомък на канадско-бяла етническа група. Неговият расов произход е бял. Даръл Пендрит е негов баща, докато Джил Пендрит е негова майка. Баща му е китарен техник в Cosmo Music в Ричмънд Хил по професия. Той също има брат, Денис Пендрит, който е обикалящият басист на The Vinyl Cafe на Stuart MacLean. Тейлър играеше хокей и бейзбол като дете. Започва да играе голф през 2003 г. и се състезава в първото си състезание през 2006 г. През август 2009 г. той завършва втори на CJGA Mizuno National Golf Championship и четвърти на Canadian International Junior Challenge през септември 2009 г. Близнаци е неговият зодиакален знак и той е Кристиян.

Що се отнася до учебния опит на Пендрит, той посещава средното училище Bayview, преди да се запише в Kent State University от 2010 до 2014 г. Той получава бакалавърска степен по спортна администрация от университета.

Височина и тегло на Тейлър Пендрит

Тейлър Пендрит е прекрасен мъж, висок перфектните 1,85 м. Здравословното му телесно тегло е 93 кг. Телосложението му е типично. Като цяло има здрава физика и прекрасна усмивка на лицето. Очите му са в нюанс на синьо, докато косата му е в нюанс на кафяво. Неговите допълнителни телесни мерки за момента не са известни.

кариера

  • Тейлър Пендрит беше член на канадския отбор, който завърши на второ място в трофея Айзенхауер през 2014 г., след Съединените щати.
  • Той стана професионалист в края на 2014 г., след трофея на Айзенхауер.
  • През 2015 г. той прекарва по-голямата част от времето си на PGA Tour Canada.
  • Освен това той се класира втори три пъти и трети в Ордена за заслуги, за да спечели място в обиколката на Web.com.
  • Не само това, но той изравни четвъртото място в Club Colombia Championship, неговият втори турнир от 2016 Web.com Tour, но това беше единственият му резултат в топ 10 за сезона, с 14 пропуснати отсечки.
  • Той се състезава в канадската обиколка от 2017 до 2019 г.
  • През 2019 г. той завърши втори на Osprey Valley Open и спечели 1932byBateman Open и Mackenzie Investments Open, за да спечели място в Korn Ferry Tour.
  • След това той се състезава на Korn Ferry Tour 2020, завършвайки втори в три поредни турнира през юли и на Wichita Open през септември.
  • Усилията му в Korn Ferry Tour го класираха за Откритото първенство на САЩ през 2020 г., където той завърши на 23-то място, след като записа финален кръг от 70 точки.
  • Той също така спечели промоция от Korn Ferry Tour до PGA Tour в края на сезон 2020-21.

Тейлър Пендрит Нетна стойност

Тейлър Пендрит е професионален играч на голф, чиято нетна стойност сега се оценява на между 0K и милион. Към октомври 2022 г. той е спечелил общо 0 845 през кариерата си. Той спечели най-високите в кариерата си 1 959 през сезон 2020-2021. Той е спечелил средно 6,948 от парични награди всяка година. Тейлър Пендрит е спечелил общо 886 през 2021 г. За разлика от това, информацията за истинската му заплата е пропусната. Основният му източник на доходи е голф професията му. В момента води приятен начин на живот.

Тейлър Пендрит Съпруга, брак

Тейлър Пендрит е съпруг и баща. Той се ожени за Мег Бейрнс, дългогодишната си любовница, през октомври 2021 г. Мег е регистрирана медицинска сестра, която работи в отделенията по хематология и трансплантация на стволови клетки в обща болница Хамилтън в центъра на Хамилтън, Онтарио. Днес младоженците живеят спокойно и без прекъсвания. Той не е гей и има чиста сексуална ориентация.

Популярни Публикации