Тейлър Лоудерман и Брукс Тот очакват първото си дете

Тейлър Лоудерман , американска актриса, разкри, че очаква първото си дете от съпруга си Брукс Тот. В събота, 20 август, 31-годишната актриса сподели серия от снимки на двойката с кучето им Чарли в Instagram. На една от снимките Тот също носи сонограма на бебето.

Тази зима учих за новата си позиция. #съобщение забременност #първамайка #бъдещиродители

Няколко близки приятели и известни личности се събраха, за да поздравят бъдещите родители.Деси Оукли, певица, написа:

МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ, ЛЮБОВ МОЯ!!!!!!!!

Fortune Feimster, актриса, коментира:

О, боже мой! Много се радвам за вас двамата. Поздравления!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тейлър Лоудерман (@taylizlou)

Томи Брако написа:

Най-вълнуващата новина!!! Радвам се за теб!!!

Според музикалния директор на Бродуей Бенджамин Раухала:

Обожавам и двама ви!!!! Честито!!!! ROTTEN, нямам търпение да поглезя вашето мъниче!!!!

 Тейлър Лоудерман

Тейлър Лоудерман и Брукс Тот се ожениха в приказна обстановка

Тейлър Лоудерман и Брукс Тот се срещнаха за първи път през 2018 г. на парти на общ приятел в Манхатън. Те започнаха да се срещат скоро след това и се сгодиха на Бъдни вечер през 2019 г. Според списание Brides двойката избра исторически фар в Юпитер, Флорида, заради живописната му обстановка. Те обаче не можаха, тъй като съоръжението беше напълно резервирано през цялата година. Двойката реши да пренареди плановете си за сватба и да размени клетви в родния град на Лудерман, Мисури. Съдбата обаче имаше други идеи за тях и те успяха да запазят предпочитаното място. В интервю за списание Brides те заявиха:

Не искахме да чакаме и нямахме нищо против да имаме проста сватба, когато COVID удари. Затова решихме да проверим дали фарът има свободни места и така се случи! Наехме кемпер, транспортирахме семейството на Тейлър до Флорида и създадохме спомени, които ще останат за цял живот.

 Тейлър Лоудерман

Тейлър Лоудерман и Тот осигуриха мястото за личната си сватбена церемония на 14 юни 2020 г., заобиколени от приятели и семейство. Според списанието само 25 души са присъствали на събитието, което е последвано от вечеря в ресторант и изпълнение на стоманени барабани. Те заявиха пред същото издание:

Наистина очаквах с нетърпение да направя една по-лична церемония. Простотата на нашата сватба изглеждаше сякаш ни отразяваше красиво и вярвам, че това е сребърната подплата на COVID. Това ни даде лиценз да смесваме нещата и да се концентрираме върху това защо сме били там на първо място.

Мишел Лоусън също беше наета от двойката COVID да снима сватбения им ден.

Популярни Публикации