Тейлър Хейл беше коронясана за глава на домакинството и ще се появи във финала на Big Brother

Голям брат Шоуто за изгонване на живо от сезон 24, излъчено по CBS в четвъртък, 15 септември 2022 г., в 21:00 ч. ЕТ. Едночасовото шоу отлетя, докато кандидатите Тейлър и Алиса планираха съюзи и се позиционираха да бъдат сред Топ 4 участници този сезон. След като Британи обърна гласа си, гласуването на живо завърши наравно, принуждавайки ръководителя на къщата (HoH) Монте да вземе окончателното решение, което доведе до елиминирането на Алиса от играта.

С нова седмица на Big Brother, която започва във финалната вечер, Тейлър, Монте, Търнър и Британи се състезаваха в новото състезание за глава на домакинството. В възхитителен шок за тълпата, любимият на феновете кандидат Тейлър Хейл спечели предизвикателството, като взе властта, както и директен билет за финалната вечер.

Сезон 24 на популярното риалити състезание беше много гледан от публиката. От дебюта на шоуто някои участници получиха положителна обратна връзка от фенове, докато други бяха наказвани за техните игри и изявления срещу други членове на актьорския състав. С последните четирима играчи на място, това е игра за всеки и следващата седмица трябва да бъде вълнуваща.Феновете се радват, когато Тейлър е коронясана за глава на домакинството на Big Brother.

Въпреки че шоуто започна с Тейлър в блока, което накара зрителите да се тревожат за нейната безопасност, тя не беше тази, която беше елиминирана. След като Алиса беше изгонена от къщата на Big Brother, останалите гости на къщата, Тейлър, Търнър и Британи, с изключение на управляващия HoH Монте, се състезаваха в новото предизвикателство. Тейлър стана новият HoH, спечелвайки правомощията да обяви за продажба двама колеги, както и директен билет за финала на Big Brother, ход, който беше предвиден от зрителите, но също така се случи в критичен момент от играта.

  Тейлър Хейл

Тейлър беше набелязан за изгонване от първата седмица и беше избран от няколко други кандидати. Вътре в къщата тя също беше ключова цел на алианса Girl’s Girls, който включваше Амир, Никол, Палома, Жасмин, Инди и Алиса. Въпреки това цялата партия е отстранена. Феновете бяха във възторг от победата на Тейлър в такъв жизненоважен момент от играта и много от тях се обърнаха към социалните медии, за да споделят радостта си.

Какво означава победата на HoH Taylor за остатъка от седмицата на Big Brother?

Сега, след като Алиса е изпратена в журито, само четирима състезатели остават в серията, за да се борят за шампионската титла и парична награда от 0 000. Въпреки това, журито има най-важното задължение, тъй като те ще изберат кой ще бъде коронован за шампион на сезона във финалната вечер. Членовете на журито на сезон 24 на Big Brother сега са Инди, Жасмин, Джоузеф, Кайл, Терънс, Майкъл и Алиса. Повечето от тях са доволни от играта на Тейлър и я подкрепят. В резултат на това текущата седмица ще бъде критична за HoH да направи някои критични избори.

Първоначално Тейлър възнамеряваше да влезе във финалните две заедно с Британи, превръщайки се в две топ 2 финалистки при жените. Докато участваше в гласуването, Тейлър разчиташе на подкрепата на Британи, за да я предпази, тъй като се съмняваше в гласуването на Търнър, въпреки че последният беше близък съюзник на Алиса. Беше обаче точно обратното. Въпреки че е най-близкият приятел на Алиса, Търнър избра Big Brother пред приятелството и гласува за отстраняването на последния. Междувременно Британи беше тази, която обърна гласа си и скъса с Тейлър, като гласува за нея.

  Тейлър Хейл

Ще бъде очарователно да видим кого ще постави Тейлър за гласуване следващата седмица, като се има предвид, че тя е наясно с усилията на Британи да я изненада при предишното гласуване. Новият HoH, от друга страна, каза на Алиса, че ще се погрижи две жени да направят последните две. Въпреки това, като се има предвид процъфтяващото представяне на Тейлър с Монте, динамиката в дома може да се промени бързо.

Популярни Публикации