Тей Уайтсайд - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Тей Уайтсайд е дете на знаменитост в Съединените американски щати, както и телевизионно риалити лице. Тей Уайтсайд е добре известен с изявите си в телевизионния риалити сериал „Направи си сам“ Salvage Dawgs. Освен това баща му е известен като професионален съдия за привлекателността на шоуто.

Бързи факти

Пълно име: Тей Уайтсайд
Пол: Мъжки
Държава: елен
Семейно положение: развод
Запознанства Кортни Дийкън
Цвят на очите зелено
Цвят на косата кафяво
Родно място Роанок, Вирджиния
Националност американски
образование Вирджиния Western Community College
баща Майк Уайтсайд
Майка Сестра Фарис
Братя и сестри Една сестра (Грейс Уайтсайд)

Биография на Тей Уайтсайд

на Тей Уайтсайд действителната дата на раждане в момента не е известна. Той обаче е роден в Роанок, Вирджиния, САЩ. Той е американски гражданин. Майк Уайтсайд е негов баща, а Сузи Фарис е негова майка. Освен това той има сестра на име Грейс Уайтсайд. По същия начин баща му е добре известен като бизнес магнат и телевизионна риалити звезда. Той също беше гост-звезда в телевизионния сериал Salvage Dawgs. Освен това в момента няма достъп до информация за другите роднини на семейството на Whiteside.

Тей посещава Hidden Valley High School и след това се прехвърля в Virginia Western Community College. След това получава диплома по машинно инженерство и се присъединява към баща си в неговите приключения.Височина и тегло на Тей Уайтсайд

Измерванията на тялото на Тей Уайтсайд, които включват неговия ръст, тегло, размер на гърдите, размер на талията и различни други измерения, не са налични към момента на публикуването и в момента се преглеждат. Освен това Уайтсайд притежава кафява коса и зелени очи.

кариера

Тей Уайтсайд беше нает директно след колежа от спасителната компания Black Dawgs. И той остана оттогава. Той също така се появява в риалити телевизионния сериал Salvage Dawgs заедно с баща си. Въпреки това, дебютът му в телевизионно шоу се случи през 2012 г. и той се появи в над 46 епизода до момента.

По същия начин той помага на баща си в семейния бизнес и също така е ангажиран с личен проект. Уайтсайд е собственик и изпълнителен продуцент на Life Arc Studios LLC, базирана в Роанок, Вирджиния мултимедийна производствена фирма.

Нетната стойност на Тей Уайтсайд

Докато нетната стойност и печалбите на Whiteside не са известни в момента, известно е, че основният му източник на доходи е работата му като телевизионна личност. Освен това той печели пари чрез бизнеса си.

Приятелка на Тей Уайтсайд, запознанства

Тей Уайтсайд е изключително сдържан и предпазлив, когато става въпрос за връзките и любовния му живот. Сега той се среща с Кортни Дийкън и двамата са разменили снимки в личните си профили в социалните мрежи. Въпреки това знаем, че той се виждаше с Каролайн Галахър, тъй като качи снимки на и с нея в профилите си в социалните медии. Не е известно обаче дали вече са сгодени или женени, но едно е сигурно: двойката е влюбена.

Освен това, след представянето на Тей през 2013 г., той моментално се сприятелява с Грейсън Голдсмит. На екрана двойката имаше невероятна връзка и феновете бяха оставени да се чудят дали се срещат. Те обаче подчертават, че не са имали връзка и никога не са излизали от срещата.

Популярни Публикации