Теди Сидал - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Теди Сидал беше актриса от Съединените американски щати, която почина на 64-годишна възраст. Най-новият филм на Теди Сидал беше Forever Strong и тя също участва в Анатомията на Грей като Ан. Освен това тя е добре известна с изпълненията си в телевизионни програми и филми като „Анатомията на Грей“, „Криле“, „Щастливи дни“, „Избледняване до черно“ и „Закон в Лос Анджелис“. Научете всичко за Теди Сидал Възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Теди Сидал
Дата на раждане: 12 август 1953 г
Възраст: 68 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Дата на смъртта: 4 февруари 2018 г
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: развод
Развод Роналд Кастро, Гари Коул
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Еванстън
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
деца Едно (Мари Коул)

Биография на Теди Сидал

Теди Сидал е родена на Теодора П. Сидал на 12 август 1953 г. в Еванстън, Илинойс. Нейната зодия е Лъв. По същия начин тя беше американска гражданка с английски произход. Тя е отгледана в Еванстън, Илинойс, заедно със семейството си. Има оскъдна информация относно нейните ранни години и детство.

Височина и тегло

Измерванията на тялото на Теди Сидал показват, че тя е висока 5 фута 7 инча и тежи 55 килограма. Няма информация относно теглото или други физически характеристики на Siddall. Освен това косата й беше руса, а очите й бяха кафяви. За съжаление тя изостави семейството си и земното кълбо на 4 февруари 2018 г., преди разводът й да бъде финализиран.Смъртта на Теди Сидал

Тя почина в Студио Сити, Калифорния, САЩ, на 64 години. Останките й бяха погребани във Форест Лоун, Луизиана, САЩ. Причината за смъртта й е неизвестна.

кариера

Сидал прави своя телевизионен дебют през 1979 г. в телевизионния сериал „Бък Роджърс в двадесет и първи век“. Освен това Теди се появява в друг телевизионен сериал от 1980 г., „Париж“. Тя също се появява през същата година в „The White Shadow“, „Fade to Black“ и „Pleasure Palace“. Тя изобрази Хилари / Люсил Скарабаца в телевизионния ситком „Щастливи дни“.

Освен това тя се появява в няколко други филма и телевизионни сериали. Освен това тя натрупа над 250 актьорски кредита. Други филми и телевизионни програми, в които се появява, включват „Forever Strong“, „Grey's Anatomy“, „The Accident: A Moment of Truth Movie“, „Lies He Told“, „Almost Perfect“, „Promised Land“, „For My Daughter's Honor“ , „Wings“, „Midnight Caller“, „She Said No“, „Roe v. Wade“, „L

Нетната стойност на Теди Сидал през 2022 г

Теди Сидал притежава нетна стойност от 1 милион долара към октомври 2022 г . Нейната актьорска кариера е основният й източник на доходи. Теди печели повече от 50 000 долара годишно от филмите си и подобна сума от телевизионните си сериали. Освен това съпругът й има нетна стойност от 4 милиона долара, която е придобил по време на бейзболната си кариера. Нейният филм Prizzi Honor събра 26 657 534 долара в боксофиса, което означава, че тя трябва да е спечелила значителна сума в банковата си сметка.

Теди Сидал Съпруг и брак

Теди Сидал беше женен за Роналд Кастро . Те се женят на 5 август 1977 г. и се развеждат година по-късно. Тя се омъжи за актьора Гари Коул във втория си брак. Двойката се жени на 8 март 1992 г. и остава законен брак до 4 февруари 2018 г., когато тя умира. Тя обаче е подала молба за развод от Гари и датата на раздялата им е записана като 8 февруари 2015 г. Мери Коул е тяхна дъщеря. Талантливата актриса и нейният бивш съпруг бяха една от най-известните двойки в Холивуд.

Популярни Публикации