Taylen Nunley - Биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, нетна стойност, кариера и факти

Тайлен Нанли е звезда в социалните мрежи, която стана известна в musical.ly, където натрупа над 110 000 последователи. След това Taylen Nunley превключва към Instagram, където може да бъде видяна с помощта на дръжката @broitstaylen. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, приятелката, връзката, теглото, височината, нетната стойност, кариерата и фактите на Taylen Nunley

Бързи факти

Пълно име Тайлен Нанли
Дата на раждане 13 ноември 2003 г
Възраст 19 години
Хороскоп Скорпион
Късметлийско число две
Щастлив камък Гранат
Щастлив цвят Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак Козирог, Рак, Риби
Пол Мъжки
Професия Tiktok Star
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 10 инча (1,78 м)
Тегло 65 кг
Семейно положение по отношение
Нетна стойност 100k -1 милион
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност американски
Twitter Тайлън Нънли в Twitter
Instagram Taylen Nunley Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Taylen Nunley Биография, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Тайлън Нънли? Taylen Nunley е роден в Съединените щати на 13 ноември 2003 г. Той е млад. Тайлен е на 19 години в момента. По същия начин неговата зодия е Скорпион.

По същия начин той е от американски етнос. По същия начин в личната му история няма подробности относно родителите му. Вярвам, че той иска да запази личния си живот личен.Той се премести в Тенеси, след като остана в Съединените щати. По същия начин се предоставят малко подробности за неговата образователна история. Той е тренирал в гимназията, според някои източници. По същия начин той обичаше да играе баскетбол като дете.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Тайлън Нънли? По същия начин, по отношение на физическия ръст, той е висок 5 фута 9 инча и тежи около 65 кг. По същия начин той има много привлекателна личност и е много привлекателен. Освен това не са известни много подробности за пропорциите на тялото му. Освен това той има сини очи и руса коса.

  Тайлен Нанли

Taylen Nunley позира за снимка Източник: Instagram

Taylen Nunley Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Taylen Nunley? Освен това, когато става въпрос за нейния сайт за социални медии, Той е много ангажиран в своя сайт за социални медии. По същия начин той има 37,4 хиляди последователи в Instagram под потребителското име @broitstaylen. По същия начин той влезе в Twitter през 2019 г. и има 10 000 фенове, но почти не участва в платформата. Освен това той има над 217 хиляди последователи в TikTok и 1,6 милиона гледания. По отношение на нетната си стойност, той постоянно повишава репутацията си по време на кариерата си и сега е на върха й. Към 2022 г. прогнозираната нетна стойност е между 0 000 – 000 000 . По същия начин той печели много пари от видеоклиповете си, които публикува в сайтовете за социални мрежи. По същия начин той е сигурен, че е водил луксозно и комфортно съществуване с родителите си.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Преминавайки към професионалния си живот, той е музикално известна фигура в социалните медии. По същия начин Taylen има позитивен характер, зашеметяваща усмивка и изключителен усет към модата, поради което получава много любов от феновете. По същия начин той споделя своята зашеметяваща снимка на страниците си в социалните мрежи. Освен това той има голяма база от фенове, което го прави най-популярната знаменитост в уебсайта TikTok. По същия начин той е добре известен с публикуването на своите импровизационни видеоклипове, танцови публикации и изпълнения със синхронизиране на устни в TikTok. По същия начин той постигна популярност в уебсайта TikTok, където сега е провъзгласен за музер.

По същия начин той може да бъде намерен в Snapchat като broitstaylen1. Той вече има сайт в Instagram, @broitstaylen, където има над 37,5 хиляди последователи. В един от своите видеоклипове в TikTok той използва звука White Walls (feat. Schoolboy Q & Hollis) от Macklemore & Ryan Lewis.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Тайлън Нънли? По същия начин, когато става въпрос за нейния романтичен статус, той е прав и има връзка с жена. Все още не е разкрита самоличността на детето. Той сподели красива снимка на приятелката си. По същия начин през октомври 2020 г. той публикува видео в TikTok с приятелката си.

Факти

  • Taylen Nunley е звезда в социалните мрежи, която стана известна в musical.ly, където натрупа над 110 000 последователи.
  • След това Taylen Nunley превключва към Instagram, където може да бъде видяна с помощта на дръжката @broitstaylen.
  • Освен това той има голяма база от фенове, което го прави най-популярната знаменитост на уебсайта TikTok.
  • По същия начин той е добре известен с публикуването на своите импровизационни видеоклипове, танцови публикации и изпълнения със синхронизиране на устни в TikTok.
  • По същия начин той постигна популярност в уебсайта TikTok, където сега е провъзгласен за музер.

Популярни Публикации