Tay Strathairn Биография, съпруга, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Тей Стратеърн е известен американски музикант, певец, автор на песни, актьор и предприемач. Той е известен в страната като бившия съпруг на Грейс Гъмър. Като начало Грейс е актриса и театрална артистка.

Тя се появява в някои телевизионни предавания, включително Extant, The Newsroom, American Horror Story: Freak Show и други. От друга страна, Tay Strathairn е известен музикант и певец. От 2009 г. до 2015 г. Тей е музикант, член на рок групата Dawes.

Той също така е издал някои музикални албуми и сингли, включително Stories, Don’t End, Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes и други. Според неговия профил в IMDB Strathairn работи като актьор и се е появявал в няколко телевизионни предавания и филми. Най-новата му работа може да се намери в Nomadland.След като бившата му съпруга Грейс Гъмър се омъжи за английския музикант Марк Ронсън през септември 2021 г., Strathairn стана тенденция в Google. Биографията на Tay Strathairn, възрастта, рождената дата, Wikipedia, името на приятелката, съпругата, кариерата, семейството, децата, нетната стойност и факти са обхванати в тази статия.

Възраст, рожден ден и образование на Tay Strathairn

Tay Strathairn Strathairn, известен музикант, е роден в утвърдено семейство на знаменитости. Той е роден в Ню Йорк, САЩ, на 31 октомври 1980 г. Той е вярващ християнин. Tay Strathairn е на 40 години според рождената му дата (към 2021 г.).

Всяка година на 31 октомври Strathairn разрязва тортата за рождения си ден. Според източници Тей се интересува от музика от малък. Започва да се занимава с музика, когато е много малък.

Според докладите Strathairn е получил висшето си образование в известен колеж в родния си град. Освен това той посвещава по-голямата част от времето си на музикалната си кариера. Сега Тей е известен музикант, певец и актьор в родната си страна.

Височина тегло

Тей Стратеърн е висок мъж, стоящ на 5 фута 10 инча висок (в метра 1,77 м). Теглото му е приблизително 65 килограма (в паундове 165,43 lbs).

В интернет има много въпроси относно зъба на Тей Стратеърн. Тей има стилна брада и дълга коса, които винаги носи. Той има позлатен зъб, според източниците.

  Тей Стратеърн

Тей Стратеърн

Бързи факти

Пълно истинско име Тей Стратеърн.
Възраст (към 2020 г.) 40 годишен.
Професия Актьор, певец, автор на песни, музикант и предприемач.
Дата на раждане 31 октомври 1980 г. (петък).
Място на раждане Ню Йорк, САЩ.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Нетна стойност -6 милиона USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Скорпион.
баща Дейвид Стратеърн.
Майка Логан Гудман.
Брат Ебърли Стратеърн.
Бивша съпруга Грейс Гъмър.
Дата на брака 10 юли 2019 г.
Дата на развода август 2020 г.
деца Син - Никой
Дъщеря - Никаква
Текущо състояние на връзката Не се знае.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″.
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг.
Цвят на очите Хейзъл.
Цвят на косата Светлокафяво.

Родители, братя и сестри на Tay Strathairn и етническа принадлежност

Що се отнася до семейството му, Тей идва от известно семейство на знаменитости. Баща му, „Дейвид Стратеърн“, е известен американски актьор, който се е появявал във филми като Nomadland, Fast Color, Howl, Good Night и Good Luck, наред с други.

Майка му, „Логан Гудман“, от друга страна, е регистрирана медицинска сестра. Според семейни източници Тей има брат на име „Ebberly Strathairn“.

Тей също се е появявал със семейството си на различни събития. Той е от чисто бял кавказки етнос, според съобщения в медиите.

  Тей Стратеърн

Тей Стратеърн

Съпруга и брак на Тей Стратеърн

Според съобщенията Strathairn е в дългосрочна връзка с актрисата Грейс Гъмър. Тей и Грейс се ожениха тайно на 10 юли 2019 г., след като се срещаха дълго време.

Според Wikipedia двойката се е развела след 42 дни брак на 21 август 2019 г. Никой от тях обаче не разкрива никакви подробности около развода си.

Грейс подаде молба за развод от Тей на 23 март 2020 г. Разводът им беше финализиран през август 2020 г., след пет месеца съдебно производство. От друга страна, Strathairn мълчи относно текущото си състояние на връзката. Точна информация за децата му няма.

Биография на Грейс Гъмър

Грейс Гъмър е награждавана актриса и театрална артистка, според източници. Тя е добре известна в индустрията с изключителните си изпълнения в телевизионни предавания като The Newsroom, American Horror Story: Freak Show, Mr. Robot, Extant и други.

  Тей Стратеърн

Тей Стратеърн с бивша съпруга

Тя също беше номинирана за Световната театрална награда за дебютното си изпълнение в Аркадия. Според източници Грейс Гъмър се омъжи за английския музикант Марк Ронсън през септември 2021 г. Нека ви кажа, че Марк публикува снимка от сватбата им в профила си в Instagram.

Кариера на Тей Стратеърн

Според източници Tay Strathairn започва музикалната си кариера в ранна възраст. В ранна възраст Тей започва да практикува любимия си инструмент, пианото. Той става член на рок групата „Dawes“ през 2009 г.

Тей е участвал в много концерти на живо с рок групата. Освен това той издава няколко музикални албума и сингли. Nothing is Wrong, Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes, Live in No Particular Order, North Hills, Up from Below и Stories Don’t End са някои от добре познатите му музикални албуми.

Тей напусна групата през 2015 г., според източници. В момента работи по предстоящи проекти. Strathairn също е участвал в няколко музикални турнета.

Филмография

година Филми и телевизионни предавания Роля
1988 г Осем човека навън Бъки.
хиляда деветстотин деветдесет и шест Самотна звезда Младият Сам.
2009 г Джули и Джулия Сценарист: Спрете влака.
2012 г Родителство (телевизионен сериал) Доус.
2013 Доус: От място до прозореца Тей Стратеърн.
2013 Dawes Works Through Writer’s Block (Късометражен). TBA.
2015 г Доус: Нещата се случват Мерилин Монро.
2020 г Номадланд Джеймс.

Нетната стойност и приходите на Tay Strathairn

Tay Strathairn също е талантлив актьор, според неговия профил в IMDB. През 1998 г. той прави своя актьорски дебют във филма Eight Men Out. Бъки беше неговият герой. След това той играе младия Сам във филмите на Lone Star.

  Тей Стратеърн

Тей Стратеърн

Dawes: From a Window Seat, Dawes Works Through Writer’s Block и Dawes: Things Happen го представят по-късно. Той стана известен през 2020 г., след като изигра Джеймс във филма Nomadland. Нетната стойност на Тей Стратеърн се оценява на 5-6 милиона щатски долара към октомври 2022 г. (приблизително) въз основа на кариерата му.

Любопитни факти

  • Tay Strathairn си сътрудничи с много известни музиканти през цялата си музикална кариера.
  • След като стартира Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes, той се изстреля към славата.
  • Сега Тей е щастливо женен и живее със семейството си в Лос Анджелис, Калифорния.
  • Според източници той също е работил като предприемач в района на Poughkeepsie.
  • Пианото е любимият му музикален инструмент.

ЧЗВ на Тей Стратеърн

В. 1 Кой е Тей Стратеърн?

година. Тей е американски актьор и певец.

В. 2 На колко години е Тей Стратеърн?

година. Четиридесет години (от 2020 г.).

В. 3 Коя е съпругата на Тей Стратеърн?

година. Преди това Тей беше женен за Грейс Гъмър.

Q. 4 Каква е нетната стойност на Tay Strathairn?

година. -6 милиона USD (приблизително).

Популярни Публикации