Taty Popach- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Instagram, Кариера

Татко Попач е TikTok звезда от Украйна. Taty Popach е най-известна със своите видеоклипове за синхронизиране на устни, дублажи, танци и предизвикателства. Научете повече за нетната стойност на Taty Popach, биография, възраст, гадже, националност, етническа принадлежност, височина, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име: Татко Попач
Дата на раждане: 25 октомври 1999 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: TikTok звезда, Instagram звезда,
Държава: Украйна
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0k- милион
Националност украински
Религия Кристиян
Майка Тетяна Попач
Братя и сестри сестри Дарина, Руслана, Санита, Вита Попач и трима братя на име Иван Попач и Давид Попач
Instagram Тати Попач в Instagram

Възраст и ранен живот на Тати Попач

Татко Попач е роден в Украйна на 25 октомври 1999 г. В момента тя е а 23-годишен женски пол. Тя е и украинска гражданка със зодия Скорпион. Майка й се казва Тетяна Попач, а името на баща й е неизвестно. Тя също има осем братя и сестри: четири сестри, Дарина, Руслана, Санита и Вита Попач, и трима братя, Иван Попач и Дейвид Попач. Освен това няма повече информация за нейния баща, етническа принадлежност или детство. Можем да предположим, че родителите й, както и другата й сестра, са я отгледали добре в родния й град.

  Възрастта на Попач на Тати

Възрастта на Попач на ТатиЩо се отнася до образованието на Тати, няма налична информация. Можем да предположим, че вече е завършила гимназия и следва в университет.

Височина и тегло на Taty Popach

Колко висок е Тати Попач? Тя е прекрасна и прекрасна млада дама с очарователна личност и сладка външност. Освен това тя не е предоставила конкретна информация за своята височина, тегло и телесни показатели. Също така няма информация за очите и цвета на косата.

  Татко Попач

Височината на Taty Popach (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Taty Popach

По отношение на професионалния живот на Taty, тя започна редовно да публикува в TikTok през ноември 2018 г. Освен това Taty е най-известна с оригиналните си синхронизации на устни, дублажи, танци и предизвикателства, които често изпълнява с приятели, което спомогна за повишаването на нейната популярност . Тя има голяма база от фенове в акаунта си в TikTok благодарение на синхронизирането на устни, дублажите и танците. В течение на една година тя натрупа над 262 хиляди последователи и над 10 милиона харесвания. Дарина, Руслана и Санита Попач, нейните братя и сестри, също са популярни звезди на TikTok и създатели на съдържание.

Освен това тя е активна в Instagram. Тати е известна със стилните снимки, които публикува в профила си в Instagram. Освен това тя е натрупала над 12 хиляди последователи в своя акаунт в Instagram. Освен това тя представи другата си звезда на TikTok Вита Попач в публикация в Instagram, която сподели през март 2018 г. Тя също работи върху ново съдържание и видеоклипове в TikTok.

Тати Попач Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Тати Попач? Тейти никога не е печелила награда или е била номинирана за такава. Въз основа на успешната й кариера можем да предвидим, че тя ще печели награди и ще бъде номинирана за работата си през следващите години.

Тя е спечелила значителна сума пари за работата си като TikTok звезда и личност в социалните медии. Тя все още не е разкрила точните си приходи или нетно състояние. Нетната стойност на Taty Popach се оценява на между 0 000 и милион щатски долара към октомври 2022 г. , според онлайн източник. Освен това няма информация за нейната заплата и доходи.

  Тейти Попач Нетуърт

Тейти Попач Нетуърт

Taty Popach Гадже и срещи

С кого се среща Тати Попач? Тейти, подобно на други знаменитости, се опитва да запази личния си и романтичен живот в тайна. В момента не е омъжена. Въпреки това, онлайн източник твърди, че тя има приятел на име Райън Корнел. Те се срещаха от доста време. Освен това те не са нито женени, нито сгодени.

Тя все още не е участвала в какъвто и да е спор или слух. Освен това тя предпочита да пази личния си живот в тайна и избягва социалните медии. И тя се занимава повече с кариерата и личните си дела, отколкото със скандали.

Социална медия

Тя е активна в социални медийни платформи като Instagram. Нейният акаунт в Instagram има над 12 хиляди последователи. Освен това, тя не е във Facebook или Instagram.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 9.
  2. Щастливият й камък е гранат.
  3. Нейният щастлив цвят е лилав.

Също така, знайте за Нетна стойност на Drayke, биография, възраст, приятелка, височина

Популярни Публикации