Татуировките на Джон Уол почитат живота му, семейството му и ангажираността му към важни каузи

Пойнтгардът на Хюстън Рокетс, Джон Уол, е в НБА от 2010 г. След като беше избран първи в драфта на НБА през 2010 г., той започна професионалната си кариера с Вашингтон Уизардс.

Освен с баскетболната си кариера, Wall наскоро стана известен с татуировките си. Нещо, с което не беше известен в ранните си години като играч.

Джон Уол е роден в Северна Каролина и е отгледан предимно от майка си. Wall Senior, неговият баща, беше осъден на затвор за убийство втора степен и почина от рак на черния дроб само месец след освобождаването му през 1999 г. През тийнейджърските си години Wall беше агресивен, като понякога се занимаваше с пороци като бой и кражба с взлом.Поглед към ранната кариера на Джон Уол

В краен случай Уол се обърна към баскетбола, за да оправи живота си, и оттогава не се е обръщал назад. Той си създаде име и има уважавана репутация.

Уол започва кариерата си, като играе за два аматьорски атлетически съюзни отбора в Гарнър, Северна Каролина. Първоначално за Garner Road, след това за D-One Sports.

След записването си в гимназията Garner Magnet, Wall получава възможност да усъвършенства своите баскетболни умения. За съжаление двугодишната връзка на Уол с Гарнър трябваше да приключи поради преместването на семейството му в Роли, Северна Каролина.

Той удиви всички по време на изпитанията, след като беше приет в гимназия Needham B. Broughton. Въпреки това, поради проблеми с отношението, младият играч не беше избран за отбора на гимназията.

Уол смени училището за трети път, като този път се записа в християнската академия Слово на Бог в Роли. Спортистът получи идеалната платформа за демонстриране и подобряване на способностите си.

Колеж и професионална кариера на Джон Уол

Уол се записва в Университета на Кентъки през 2009 г. и веднага оказва влияние. На 22 септември 2017 г. Уол беше въведен в Залата на славата на атлетиката на Университета на Кентъки.

Рийбок подписа с Уол като тяхно лице в НБА на 23 юни 2010 г., превръщайки 2010 г. в ключова година в кариерата му.

Мечтата на изгряващата звезда да играе професионален баскетбол се сбъдна само ден след като подписа с Reebok. По време на драфта на НБА през 2010 г. той беше избран като номер едно от Вашингтон Уизардс.

Преди да се присъедини към Хюстън Рокетс, Уол прекара десетилетие във Вашингтон Уизардс.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от johnwall (@johnwall)

Джон Уол и неговите татуировки

Дълго време баскетболната звезда Уол беше известен с това, че няма никакви татуировки по тялото си. Вместо това той беше известен с това, че избягва бодиарт, за да поддържа имиджа си на добро момче.

В допълнение, много медии твърдят, че баскетболният магьосник винаги се е обличал подходящо, за да поддържа имиджа си, особено сред децата, които идолизират играчите от НБА. Според Washington Post, Уол е отказал татуировки на няколко пъти поради проблеми с имиджа и маркетинга.

Уол твърди, че не е могъл да се противопостави на съвета на майка си и да си направи татуировката, която е искал, откакто е бил тийнейджър.
Бързо напред до 2013 г. и тялото на Уол включваше татуировка на корема, гърба и една от гърдите му, но той нямаше дизайни върху видимите си части на тялото.

Ранди Харис от Tattoos by Randy, художникът на татуировките на Уол, го сравни с легендата на НБА Кевин Дюрант и обясни как Уол иска всичките му татуировки да бъдат скрити.

Скорошната публикация на Уол в социалните медии обаче показва промяна в отношението му към татуировките. В Instagram той сподели своя снимка с рисувани рисунки по цялото тяло.

Според ClutchPoints.com, Уол има името на майка си, гравирано на дясната му гръд, заедно с текста Mommas Boy и изображение на малка Уол и баща му, гордо почиващ от лявата страна на гърдите му.

По същия начин той има дизайн на тухла и текст Great Wall, изрисуван на гърба му. Средната му част показва цялата линия на силуета, регионалния код и пътния знак между щатите 40 на Роли, неговия роден град.

Популярни Публикации