Татяна Бас- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, етническа принадлежност, кариера

Татяна Бас е TikTok звезда от Съединените щати. Тя има над 1,2 милиона последователи в TikTok. Енергичните видеоклипове на Татяна и видеоклиповете за синхронизиране на устните са огромен хит сред феновете й от самото им създаване. Нейният акаунт в Instagram има 370 хиляди последователи. Татяна е сензация в TikTok и можете да научите повече за нетното състояние, биографията, възрастта, гаджето, височината, националността, етническата принадлежност и кариерата на Татяна Бас в нейната биография.

Бързи факти

Истинско име Татяна Бас
Известен като TikTok Star
Възраст 20 годишен
рожден ден 26 юли 2001 г
Родно място елен
Зодия Лео
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия християнството
Нетна стойност
500 хиляди долара
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг
Измервания на тялото прибл. 34-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 DD
Гадже/Среща не
Е женен? ЧЕ
Гей ли е? не

Татяна Бас Възраст и националност

Татяна Бас е родена на 26 юли 2001 г. Към 2021 г. тя е на двадесет години. Тя е от смесен етнос и има американско гражданство. Нейната зодия е Лъв. Освен това, тя не е споделяла никаква информация за своите родители и братя и сестри.

Височина и тегло на Татяна Бас

Колко висока е Татяна Бас? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Тя има прекрасни тъмнокафяви очи и руса коса. Какви са телесните мерки на Татяна Бас? Тя често зарадва феновете си, като споделя снимките си на модел в Instagram и те изглеждат нетърпеливи да изразят своята благодарност за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 34-28-40 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 34 DD. Височината на Татяна Бас

Татяна Бас

кариера

Татяна Бас е най-известна със своите кратки видеоклипове в TikTok, показващи нейните танцови способности и изпълнения със синхронизиране на устни. Високият й ръст й дава предимство и я кара да изглежда по-гъвкава в танцовите си видеоклипове. В платформата тя има над 300 видеоклипа. Понякога съм навън, казва нейната биография в TikTok.

Нетната стойност на Татяна Бас за 2022 г

Колко е нетната стойност на Татяна Бас? Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Татяна Бас е 300 000 долара. Социалните медии и Tik Tok са основният източник на нейните приходи.

Татяна бас гадже

Кой е гаджето на Татяна Бас? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си

Факти

  • Предполага се, че Татяна Бас няма гадже.
  • Тя споделя своите ежедневни дейности и взаимоотношения със своите зрители, позволявайки им да видят бегъл поглед в нейния живот.
  • Тя има добро чувство за стил и мода, както и вроден талант за фотография.
  • Възможно е също тя да е изключително поверителна относно личния си живот и да не иска медиите да знаят нищо за нейните връзки.
  • Любимата й актриса е Александра Дадарио
  • Любимата й е италианската кухня

Популярни Публикации