Татяна Асла: Ето 5 много интересни факта, които трябва да знаете за нея

Татяна Никога е добре известна като дъщеря на рекламния и моден фотограф Ерик Асла и модела и телевизионна знаменитост Тайра Банкс. Тя обаче има своя собствена професия и знаменитостта на баща й не засенчва коя е тя. Тя е модел, който е представен от Elite Modeling Agency и LA Models.

Бързи факти

Пълно име Татяна Никога
Първо име Татяна
Фамилия никога
Националност американски
Град на раждане Ангелите
Държава на раждане Съединени Американски щати
Бащино име Слива Никога
Баща професия рекламен и моден фотограф
Име на майката Тайра Банкс
Професия майка модел, актриса, продуцент и бизнесдама
Полова идентичност Женски пол
Семейно положение Неженен

5-те най-интересни факта на Татяна Азия

 • L. Моделът я представлява. L. A Models беше агенцията, която предложи на майка й Тайра Банкс първата й почивка като модел, след като беше отхвърлена от четири други агенции. Майка й също беше модел с Elite Model Management. Кариерата майка-дъщеря има две общи неща.
 • Тя обича страшни филми и смущаващи снимки и ги публикува в профила си в Instagram.
 • Тайра Банкс, нейната майка, беше първата афроамериканка, която краси страниците на списание GQ и Sports Illustrated Swimsuit Issue.
 • Майка й била тормозена в училище и получила прякора ГРОЗНОТО ПАТЕНЦЕ.
 • Майка й е първата афро-американка, която се появява на кориците на каталога на Victoria’s Secret.

Tyra Gets Honest

Тайра Банкс, мащехата на Татяна Асла, разказва за себе си във Vanity Fair. Идеята на Тайра да прекарва качествено време със сина си Йорк е да го остави да прави каквото си поиска, което е да скача на леглото. На въпрос за термина Smize, който също означава усмивка с очите си, Тайра каза, че Джули Кембъл е първият човек, който е направил тази забележка за нея. На въпрос на какво най-много я е научила майка й, тя каза, че е да плаче в тоалетната, а не на работа.

 Татяна Никога

Татяна Никога (Източник: Google)Единственото нещо, което я кара да плаче, е когато детето й й каже, че я обича, преди да го каже. Банкс каза, че е носила няколко шапки по време на кариерата си, най-забележителната от които е тази на предприемача. След това тя продължи да описва „Modelland“, както и урока, който получи чрез преподаване, който беше осъзнаването на това колко много трябва да даде. Нейният моден принцип номер едно е винаги да носи обувки в чантата си, когато носи токчета. Щастливото място на Тайра е киносалон с маслени пуканки. На въпрос дали иска хората да запомнят едно нещо за нея, тя каза, че иска да остави света по-красив, отколкото е сега.

Tyra Bank се извини за скорошните критики относно клиповете „Следващият топ модел на Америка“.

Когато светът беше затворен през май 2020 г. поради новия коронавирус, хората гледаха „Следващият топ модел на Америка“, който беше достъпен на Hulu и Amazon Prime. Хората използваха Twitter, за да изразят недоволството си от грубите коментари и спорните ситуации. Този, който получи най-голямо внимание, беше този, в който Тайра и журито оказват натиск върху състезателката от 2006 г. Даниел Еванс да поправи празнината в зъбите си, за да бъде успешен модел. Тайра се извини след критиките, като каза, че тези моменти са били напълно неволни и че оценява откровените коментари на обществеността.

Гаджета и срещи

Тя успя да запази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Въпреки това не изглежда да се среща с някое от гаджетата си в началото. В момента Татяна е необвързана и най-вероятно търси някого, с когото да общува. Тя е зашеметяваща дама с десетки хиляди фенове в социалните мрежи. Тя може да търси някой, на когото може да разчита.

Личният й живот се следи под лупа. Тя обаче сподели това странно изображение в профила си в Instagram, което може да е на нейния любовник. Gio Grace Levine Silverspoon е поканен. Тъй като не са дадени подробности и изображението изглежда странно, е невъзможно да се каже кой е на тази снимка.

Нетна стойност

Точната нетна стойност на Татяна към момента не е известна. Майка й и баща й, от друга страна, имат огромно богатство. Баща й е богат, с нетна стойност от 3,5 милиона долара и Майка й има зашеметяваща нетна стойност от 90 милиона долара към 2021 г. Моделите правят много пари и тя работи за значителна фирма за модели. Моделите в Америка правят повече от 125 457 долара средно на година, а нейните доходи може да са подобни.

Тези приходи може бързо да й осигурят нетна стойност от милиони долари. Въпреки че това не е потвърдено число, моделите правят много пари в Съединените щати. Elite Modeling Agency е дала крила на много модели и те имат огромна нетна стойност и доходи. Тъй като тя е свързана с агенцията, нетната й стойност може да е близо до тези числа. Сигрид Агрен има нетна стойност от 8 милиона долара или повече, докато Естел Чен има нетна стойност от 1 до 5 милиона долара. Обича природата и плажа. Тя публикува тази снимка в профила си в Instagram.

 Татяна Никога

Татяна Никога (Източник: Google)

Майка суперзвезда и проспериращ баща

Ерик Асла, баща му, е виден фотограф. През 2017 г. баща й и майка й се развеждат. Въпреки раздялата си, двойката поддържа сърдечни отношения и заяви, че ще продължи да си сътрудничи професионално. Тайра Банкс, нейната майка, е известна телевизионна личност. Тя е продуцент, предприемач и автор. Тайра е работила за всички големи компании за модели, включително SI и Victoria’s Secret. Тя е основател на America’s Next Top Model и успешен предприемач и бизнесдама.

Любопитни факти

 • Тя е родена в Лос Анджелис и е от американски произход.
 • Точната й възраст и дата на раждане се изясняват.
 • Тайра Банкс е името на майка й. Тайра Банкс е известна телевизионна личност и модел. Тя също е актьор, продуцент и предприемач. Modelland, например, е един от нейните романи.
 • Тя участва в големи публикации като Sports Illustrated Swimsuit Issue и блокбъстъра Victoria Secret Angel.
 • От 1997 г. до 2005 г. тя беше ангел на Victoria’s Secret. Тя се появява във филми и телевизионни програми като Life-Size и Higher Learning.
 • Тя е носител на наградата Teen Choice Award за работата си в America’s Next Top Model и The Tyra Banks Show.

Популярни Публикации