Тара Стронг- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, височина, кариера

Тара Стронг е опитен гласов актьор. Тя е участвала във филми като „Final Fantasy X“ и „Sabrina Goes to Rome“. От 1986 г. 47-годишната Тара е в индустрията.

Бързи факти

Истинско име Тара Лин Шарендофин
Псевдоним Тара
Пол Женски пол
Известен като Актриса, Озвучаваща актриса
Възраст 47 години
рожден ден 12 февруари 1973 г
Родно място Торонто, Канада
Знак за раждане Водолей
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия юдаизъм
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 48 килограма
Измервания на тялото 33-25-34 инча
Размер на чашката на сутиена 32 Б
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 8 (САЩ)
гадже N/A
Съпруг Крейг
Нетна стойност 10 милиона долара
Любими храни Пиле, тост
Марки N/A
Хоби Актьорска игра, гласова актьорска игра

Биография на Тара Стронг

Тара Стронг е роден на дванадесети февруари 1973 г. в Торонто, Канада. Родителите й са Луси и Сид. Освен това тя има по-голяма сестра на име Марла. Нейният слънчев знак е Водолей.

Колко висока е силна Тара?

Тара Стронг е американка и еврейка по вяра. Тя е етнически бяла и етнически еврейка. Тя е 165 см и тежи 48 кг (106 фунта). Нейните измервания са 33 и 34 инча Освен това тя има фигура на пясъчен часовник с лешникови очиСилно детство на Тара

Тара искаше да играе, когато беше на четири години. Тя завършва гимназията си в Forest Hill College през 1991 г. Нейната втора кариера в City College в Торонто.

За кого се омъжи Тара Стронг?

Крейг се жени за актьора Тара Стронг през 2000 г. Те отглеждат Сами и Аден заедно.

кариера

Тара започва актьорската си кариера на 13-годишна възраст. През 1987 г. тя се появява в Hello Kitty’s Meow World. След това започва да озвучава Бабар, героя от ’89 до ’91. През 1998 г. тя е избрана за ролята на Бъбълс за „The Powerpuff Girls“ и е кредитирана като „Mae of „Redneck Road Again“

Много от нейните най-известни телевизионни проекти от 2000 до 2010 г. са Danny Phantom, Family Guy и др., „The Weekenders“, „Together“, „My Friends Tigger & Pooh“ и „The Ferb Project“. По същия начин тя участва в Бебето, Прокленият аз 3 и Миньоните.

Освен това тя е давала гласа си на анимационни сериали като The Looney Tunes Show, Justice League Action, 10 и Ben is a Beast. Освен че е актриса, тя също така притежава и управлява бизнес с глас зад кадър със съпруга си на име VoiceStartz. Тя също помага в набирането на средства за семейство, чиято дъщеря тийнейджърка има мозъчен тумор.

Тара Стронг Нетна стойност

Тара Стронг е добре известна с многостранното си представяне. Тя има нетна стойност от 10 милиона долара.

Популярни Публикации