Тара Бийн: Получавайте актуална информация за нейното семейство, статус на връзка, деца

Тара Бийн стана известна, след като се омъжи за Били Бийн, бивш американски играч на бейзбол. В момента Били е изпълнителен вицепрезидент на Oakland Athletics на Мейджър лийг бейзбол.

Тара и съпругът й са щастливо женени повече от две десетилетия. Ето някои по-малко известни факти за нея, като нейната възраст, сватба, деца и семейство.

Факти за Тара Бийн

относно Информация
Пълно име Тара Бийн
Професия N/A
Популярни за съпругата на бившия баскетболист Били Бийн
Приблизителна нетна стойност N/A
Рожден ден и зодия
Възраст 57 години (от 2021 г.)
Дата на раждане 11 август 1964 г
Зодия Лео
Родно място Сан Диего, Калифорния, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност N/A
образование
Училище / университет N/A
Физическа статистика
Височина 5 фута, 5 инча
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Тип тяло N/A
Цвят на очите N/A
Цвят на косата N/A
Семейство и роднини
баща N/A
Майка N/A
Братя и сестри N/A
Съпруг Били Бийн
Социална медия N/A
 Тара Бийн

Тара Бийн е със съпруга си Източник: EafeedТара Бийн: Възраст, рождена дата

Коя е рождената дата на Тара Бийн? Тара е родена на 11 август 1964 г , според докладите. В момента тя е на 57 години.

Предишен брак на съпруга на Тара Бийн

Били, съпругът на Тара, беше женен за американската тенисистка Кати Стърдивант. През февруари 1986 г. те се женят в Сан Диего. Те бяха любовници от детството.

По време на брака си с Кати, бейзболната звезда беше на върха на кариерата си, играейки на полето за отбори като Оукланд Атлетикс, Ню Йорк Метс, Минесота Туинс и Детройт Тайгърс в Мейджър Лийг Бейзбол.

Връзката на Били и Кати приключи по неуточнена причина. Кейси, бившата двойка дъщери, се роди. В началото на 2010 г. Кейси завършва колежа Kenyon (Охайо).

Кариерата на съпруга на Тара Бийн и бракът им

Били спря да играе професионално след края на първия си брак. Той беше понижен в по-малките лиги след поредица от слаби представяния. След като беше изтощен и изтощен, Били се отказа от бейзболната си кариера, за да стане изпълнителен директор на предния офис.

Нещата се наредиха идеално за срещата му с Тара, защото той се справяше добре с мениджърската си работа в Оукланд Атлетикс. Били и Тара най-накрая се ожениха през 1999 г.

Тара Бийн: Деца

На 4 януари 2008 г. двойката роди близнаци, син Брайдън и дъщеря Тинсли. Били има дъщеря от предишен брак, Кейси. Тяхното смесено семейство е прекрасно.

Тара Бийн: Networth

Колко печели Тара Бийн ? Били има прекрасен живот благодарение на бейзболната си кариера. Тара Бийн има нетно състояние от 14 милиона долара към 2022 г и заплата от 3 милиона долара годишно, според Celebrity Net Worth.

Популярни Публикации