Tanveer Jamal- Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, височина, етническа принадлежност, смърт

Танвир Джамал беше известен пакистански актьор, медийна личност, продуцент, режисьор и знаменитост в социалните медии. Той стана известен в Пакистан с повече от три десетилетия на актьорско майсторство в пакистанския развлекателен бизнес.

Бързи факти

Истинско име Танвир Джамал.
Професия Актьор, режисьор, продуцент и медийно лице.
Възраст (към момента на смъртта) 62 години.
Рождена дата 30 юни 1960 г.
Дата на смъртта 13 юли 2022 г.
Родно място Пакистан.
Място на смъртта Япония.
Причина за смъртта Рак на белия дроб.
Зодия Рак.
Нетна стойност PKR 1-2 Crores (приблизително).
Квалификация Завършвам.
Алма матер Частно училище в Пакистан.
Националност пакистански.
Религия ислям.
Тегло В килограми: 68 кг
В лири: 149 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 9″

Възраст и ранен живот на Танвир Джамал

Танвир Джамал беше роден на 30 юни 1960 г , в Пакистан Той беше в Япония със семейството си. Той беше на 62 години (по време на смъртта си). За началното си образование той се записва в частно училище в района. Според някои онлайн сайтове той също е получил бакалавърска степен от реномирана институция в Пакистан. За съжаление няма достъп до надеждна информация относно образователната му история.

Височина и тегло на Танвир Джамал

Танвир Джамал е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 68 кг. Той има прекрасни топли кафяви и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Танвир Джамал

Нетната стойност на Танвир Джамал

Колко е нетната стойност на Танвир Джамал? Този известен актьор получи щедро възнаграждение за работата си в изпълнението, продуцирането, режисурата и други области. Според източници той има нетна стойност от приблизително PKR 1-2 Crores (приблизително). Живееше в разкошна къща със семейството си и имаше маркови вещи.

кариера

Tanveer Jamal започва кариерата си в пакистанския развлекателен бизнес след завършване на обучението си. Той разви интерес към представлението и продължи да постига успех като актьор. Нека ви кажа, че той е участвал в редица филми и телевизионни предавания. Имената на филмите, според докладите, включват Khalish, Teri Raza, Zakham, Backup Parent и много други. Освен това е работил като режисьор и продуцент на драматичния сериал „Кръстникът“.

Смърт

През 2016 г. актьорът от 'Закам' беше диагностициран с рак на белия дроб. Той бързо се възстанови от болестта, благодарение на Божията милост. За съжаление той отново беше диагностициран с рак на белите дробове през 2021 г. Освен това използваше лекарства, за да облекчи симптомите си. Според източници той е починал на 13 юли 2022 г. (сряда) в Япония. Смъртта му шокира много известни личности, които му отдават почит в профилите си в социалните мрежи.

Съпруга и брак на Танвир Джамал

Коя е съпругата на Танвир Джамал? Танвир Джамал има семеен живот. Той се ожени за японка със сложни церемонии. След сватбата момичето прие исляма. Името и снимките на жена му все още не са достъпни. Танвир също пожела да запази тайна информацията за жена си и сватбата им за момента.

Що се отнася до децата, той е баща на три прекрасни деца. Той никога не е споделял информация за децата си в нито един от акаунтите си в социалните медии. Към момента правим всичко възможно, за да съберем правилната информация и да ви я предоставим възможно най-бързо.

Популярни Публикации