Tana Mongeau- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, кариера

Тана Монго е добре позната знаменитост в YouTube, продуцент на съдържание, инфлуенсър и звезда в социалните медии от Лас Вегас, Невада, САЩ. YouTube каналът на Tana Mongeau Tana Mongeau кара Тана да обсъжда странни случки от личния си живот, както и собствените си индивидуални особености. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Tana Mongeau, гадже на Tana Mongeau, нетна стойност на Tana Mongeau, височина на Tana Mongeau, кариера на Tana Mongeau и още

Бързи факти

Пълно истинско име Тана Монго.
Дата на раждане 24 юни 1998 г.
Възраст (към 2021 г.) на 23 години.
Място на раждане Лас Вегас, Невада, Съединени щати.
Живея в момента САЩ.
Етническа принадлежност кавказка.
Националност Американски.
Професия Звезда на YouTube, създател на съдържание, инфлуенсър и звезда в социалните медии
Нетна стойност 4 милиона щатски долара към момента
образование Завършвам.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 5,5″
В метри – 1,66 м
В сантиметри – 166 см
Тегло (прибл.) В килограми – 53 кг
В лири – 117 паунда
Цвят на косата Рус.
Цвят на очите Син.
Религия католик.
родители баща – Рик Монго.
майка – Ребека Монго.
Братя и сестри Името не е известно.
Зодия Рак.
Алма матер Името не се разкрива.
Семейно положение Разведена.
Съпруг Джейк Пол (бивш).
гаджета 1. Сомер Холингуърт
2. Брад Соуса
3. Ноа Сайръс.
4. Звуков режим
5. Хари Джоуси.
6. Лил Ксан.
приятелки 1. Бела Торн.
2. Франческа Фараго
деца Не е ясно.

Възраст и ранен живот на Тана Монжо

Тана Монго е родена на 24 юни в Лас Вегас, Невада, САЩ. Тя ще бъде на 23 години през 2021 г., тъй като е родена през 1998 г. Освен това нейните рождени факти съответстват на зодиакалния знак Рак, чийто управител знак е Луната. Рик Монго (баща) и Ребека Монго (майка) родиха красивата млада дама. Майка й е домашен родител, който е близък с модела. Баща й е бизнесмен, собственик на басейн. Тана имаше обтегнати отношения с баща си. Тана е американска гражданка, тъй като е родена в Съединените щати. Що се отнася до образователната й история, тя е напуснала гимназия. След това тя завърши онлайн диплома от частна институция.

Височина и тегло на Тана Монго

Смята се, че Монго е умна и красива жена. Въпреки височината й от 5 фута 5 инча и прекрасното й телосложение. Тя работи усилено, за да се задържи на повърхността. Храната на Тана също е здравословна и питателна. Външният й вид е много важен за нея.  Тана Монго

Тана Монго

Tana Mongeau Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Tana Mongeau? Талантливият артист има големи мечти и се снима в редица късометражни филми и музикални клипове. Тана всъщност има дом и превозно средство. Нетното състояние на Tana Mongeau се оценява на над милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

Кариерата на Тана започва в YouTube. Тя напусна училище и преследва кариера като успешен разработчик на съдържание. Тя винаги се е радвала да кара другите да се смеят още от малка. Тя стартира своя акаунт в YouTube на 1 май 2015 г. Тана започна да публикува видеоклипове за влогове, шеги, отговори, предизвикателства, блогове и т.н. На 15 май 2015 г. тя публикува дебютното си видео, озаглавено „ФРИЗЬОР ОТ АДА?“ Въпреки факта, че първите й два видеоклипа не се представиха добре по това време, тя избра да подправи материала си.

След това тя продължи да публикува видеоклипове, които приковаха вниманието на зрителите. Публиката започна да гравитира към нейния материал. Всъщност тя натрупа голям брой последователи и гледания за много кратък период от време. Повечето от нейните видеоклипове имат милиони гледания. Нейният канал има 5,45 милиона последователи към момента на писане. Тана дори е работила с други потребители на YouTube като Шейн Доусън и Габи Хана. След това Тана разработи свой собствен уникален материал и стана добре известна с това, че говори и обсъжда странни ситуации в собствения си живот. Във видеоклиповете си 20-годишната е известна като доста буйна и шумна.

Tana Mongeau Гадже и срещи

С кого се среща Тана Монго? Зашеметяващата дама издава, че е бисексуална. Въпреки това тя имаше връзка със Сомър Холингуърт през 2015 г. Въпреки това, след две години двойката реши да се откаже. Имаше и твърдения, че Монго се е срещал с Бела Торн по това време. Тя сподели много снимки, на които се целува с актрисата.

Тя излизаше с Брад Соуса от февруари до април тази година. Скоро след раздялата им името й беше свързано с популярния YouTuber Джейк Пол. През май 2019 г. моделът обяви, че има връзка с рапъра Лил Ксан. Тя продължи с Ноа Сайръс, след като научи, че рапърът й е изневерил. Тана и Пол обявиха годежа си на 24 юни 2019 г. Впоследствие двамата се ожениха на 28 юли 2019 г. в Graffiti Mansion в Лас Вегас. В крайна сметка тя разкри, че бракът й с Джейк Пол е незаконен, но че искрено обича Пол.

Впоследствие се каза, че Тана се среща с Мод Сън, когато са били заедно под карантина по време на епидемията от COVID-19. Името й беше прието от Франческа Фараго от юли 2020 г. Двамата се караха в социалните медии два месеца след обвиненията, когато Монго качи TikTok с бившия на Франческа, Хари Джоуси.

Популярни Публикации