Талита Бейтман - възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Талита Бейтман е актриса от Съединените щати. Талита Бейтман е добре известна с ролята си на Скарлет Кинкейд в телевизионния драматичен сериал на The CW „Hart of Dixie“. Научете повече за нетната стойност на Талита Бейтман, биография, възраст, гадже, срещи, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Талита Бейтман
Дата на раждане: 04 септември 2001 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 30-23-32
Родно място Търлок, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършил гимназия
баща Отбор Бейтман
Майка Джонел Бейтман
Братя и сестри Седем
Twitter Талита Бейтман в Twitter
Instagram Instagram на Талита Бейтман
IMDB Талита Бейтман IMDB
Седмица Талита Бейтман Wiki

Възраст и ранен живот на Талита Бейтман

Талита Бейтман е роден на 4 септември 2001 г. и сега е на 19 години. Освен това пълното й име е Талита Елиана Бейтман, а зодията й е Дева. Тя е родена в Търлок, Калифорния, и е американска гражданка. Тя е от кавказки произход и изповядва християнството. По същия начин Талита е по-малката сестра на звездата от Анабел Габриел Бейтман. По същия начин тя е дъщеря на Тим и Джонел Бейтман. Талита е третото дете в семейство с осем деца. Тя е най-малката от шест братя и сестри, с петима братя и две сестри.

Височина и тегло на Талита Бейтман

Колко висока е Талита Бейтман? Зашеметяващата и многостранна актриса е висока 5 фута 2 инча (62 инча) и тежи около 50 кг (110 фунта). По същия начин тя има стройно тяло и жизненоважни показатели, които гласят 30B-23-32. Талита, от друга страна, има харизматична личност, светла кожа, дълга руса коса и тъмнокафяви очи.  Талита Бейтман

Талита Бейтман (Източник: Twitter)

кариера

Талита е професионална актриса, която започва да играе на 11-годишна възраст. Тя направи своя професионален дебют като дете на много хора във филма „George Biddle, CPA.“ По същия начин тя се появява в редица късометражни филми, включително „The Park Bench“, „Life Grows on“ и „We Make That Лимонада.“ По същия начин, тя направи първата си екранна поява във второстепенна роля в ситкома на ABC „The Middle.“ Това е ситком, който се развива в Индиана за семейство от долната средна класа. След това Талита се появява в пилотните епизоди на Maker Shack Agency и Mamma Dallas. Това обаче не успя да влезе в сериала.

По същия начин Талита се появи в три епизода от комедийно-драматичния сериал на The CW Hart of Dixie през 2015 г., играейки Скарлет Кинкейд през четвъртия сезон. Тя също се появява в научнофантастичните филми на ужасите „The Hive,“ „The 5th Wave“ и „Nine Lives.“ Тя също играе главната роля на Хайди ДеМут в драматичния филм „So B It“. Талита също се появява в Американски свръхестествен филм „Анабел: Сътворение“ като Джанис/Анабел Хигинс. Тя също се появява в научно-фантастичния филм-катастрофа Geostorm.

Нетната стойност на Талита Бейтман 2022 г

Колко е нетната стойност на Талита Бейтман? Талита е професионална актриса, чийто основен източник на доходи е нейната актьорска кариера. По същия начин тя е много гъвкава и динамична актриса, която е постигнала изключителна слава в хода на кариерата си. По същия начин Талита беше номинирана за най-добро уплашено изпълнение на MTV Movie & TV Awards за работата си в Annabelle Creation. T alitha има нетна стойност от приблизително милиона към октомври 2022 г.

Талита Бейтман Гадже и срещи

Кой е гаджето на Талита Бейтман? Статусът на връзката на Талита е прав и най-вероятно в момента е сама. В момента тя се фокусира върху актьорската си кариера и не иска да има романтична връзка с никого. По същия начин тя живее много сдържан и скромен живот, лишен от всякакви слухове или противоречия.

Също така, знайте за Нетна стойност на IndigoMani, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации